上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
2.4k  866.6k

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-10-18 18:15 發表 查看引用來源

上年既YL系勁多正野!企企同一仔都食過唔少好野!可惜今年疫情原因搞到個個冇啖好食!
我系YL搵食, 主要系搵相熟, 有保證. YL實在太多老妖.

早幾日系老官食飯,食完心血來潮上左群s大廈洗樓,洗到衫樓中巷尾房,有個細粒S身型靚川輕中開門,開八魚按摩C餐,還價七魚即入。
p1按得幾好成身鬆晒,p2有按棍,R袋袋+patpat, p3上套男上,坐蓮再男上狂渣昅手真大波狂渣出野! 算滿足既一餐!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-10-21 09:04 發表 查看引用來源
早幾日系老官食飯,食完心血來潮上左群s大廈洗樓,洗到衫樓中巷尾房,有個細粒S身型靚川輕中開門,開八魚按摩C餐,還價七魚即入。
p1按得幾好成身鬆晒,p2有按棍,R袋袋+patpat, p3上套男上,坐蓮再男上狂渣昅手真大波狂渣出野! 算滿 ...
七魚吾平, 不過最緊要自己開心, 打個靚炮.

國泰大裁員八千幾人!今晚九痕路經cwb即上FM洗樓,見5扭I8有失業國泰空姐MAE好吸引!想試但反牌!想佢著住cx制服比我屌爆佢!

其他房有失業保險妹,女中醫,新下海人妻包羅萬有!越多大公司大裁員!我地越多陀地G食!

最後洗到bj女中醫條巷,佢對面間房寫住系新做S身型靚女,果然一開門眼前一亮!目測三十左右,細粒長髮S身型靚輕中,開五魚包膠吹即入!

有前後侍浴,冲完仲幫我抹身,上床囡先奶蓮再上套吹奏,吹功唔錯好舒服,硬左騎上黎強暴我狂搖淫叫!跟住坐蓮,狗仔式啪啪啪,最終男上狂渣大真波狂屌爆佢出米青!可奶蓮但冇車牌!服侍認真唔錯必返食!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-10-21 23:18 發表 查看引用來源
國泰大裁員八千幾人!今晚九痕路經cwb即上FM洗樓,見5扭I8有失業國泰空姐MAE好吸引!想試但反牌!想佢著住cx制服比我屌爆佢!

其他房有失業保險妹,女中醫,新下海人妻包羅萬有!越多大公司大裁員!我地越多陀地G食!

最後洗到b ...
FM係邊到黎?

回覆 104# hongkonger97 的帖子

多謝師兄報道,揾日上山睇探下佢地。

引用:
原帖由 Rojo23 於 2020-10-22 09:36 發表 查看引用來源

FM係邊到黎?
銅X灣……利x山……上網做功課,答案此中尋

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-10-21 23:18 發表 查看引用來源

最後洗到b ...
多謝師兄無私報料. 必試!

[陀北假空姐quote]原帖由 hongkonger97 於 2020-10-21 23:18 發表 查看引用來源

最後洗到b ... [/quote]

如果唔係供緊樓,填緊數,要幾大壓力先會做呢行。。
不過都想按鐘睇下似唔似港女。。

現時名山公價幾多?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆