上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
2.4k  872.3k

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2022-10-26 14:02 發表 查看引用來源
俾我發現妙記有件超正,直頭係咸漫畫級數超靚尖頭奶Dcup大波輕中。擁有S身型條腰非常幼,真大波腰幼簡直違反自然。皮膚白滑粉红鮑香噴噴,返食指數高,而且唔係陀北,佢話黎咗三日,係湖北妹,開價八魚,最終六魚成事,,就勝在有番以往 ...
八魚即係足浴企企派傳單果d。普通企企點會開咁貴。咁佢係企邊到?

回覆 1091# 三刀金主 的帖子

都係上街,足仔開大就經常獅子開大口,但肯減價的都係比較熟或老。近兩個月夜晩十點打後有幾似見吉野對面舖位有件後生囡企,條囡會向路過男人打眼色,有次經過見佢唔似企企,心諗一定 high得野多個腦壞壞地,個樣後生又著得似陀地,基本上冇乜人彩佢。

有無人依排去過元朗?

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2022-10-29 17:08 發表 查看引用來源
都係上街,足仔開大就經常獅子開大口,但肯減價的都係比較熟或老。近兩個月夜晩十點打後有幾似見吉野對面舖位有件後生囡企,條囡會向路過男人打眼色,有次經過見佢唔似企企,心諗一定 high得野多個腦壞壞地,個樣後生又著得似陀 ...
上街即企街都開八魚?雖然你還六魚價佢都制但都貴……我就唔會幫襯費時做壞市!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2022-10-30 01:00 發表 查看引用來源

上街即企街都開八魚?雖然你還六魚價佢都制但都貴……我就唔會幫襯費時做壞市!

講故事直情老作猫,:

俾我發現妙記有件超正,直頭係咸漫畫級數超靚尖頭奶Dcup大波輕中。擁有S身型條腰非常幼,真大波腰幼簡直違反自然。皮膚白滑粉红鮑香噴噴,返食指數高,而且唔係陀北,佢話黎咗三日,係湖北妹,開價八魚,最終六魚成事,,就勝在有番以往 ...

老作猫:六百唔係百六
胆粗粗,外表颜值無作唔高,除衫:竹筍粉紅波,扁波得蓮頭,文胸塾高,S腰用腰封,分分鐘個肚横直開刀纹
你冇講颜值外表,但咁形容係輕中普通颜值四十C9仔,值六百,你搞錯左分身而家係丫丫,唔係有9千文司机老作红门,
又話返食指數高,但講得企情冷淡
乜叫返食指數高,咸記大白鲨個的就係

引用:
原帖由 szechanman01 於 2022-10-28 10:43 發表 查看引用來源
有機會想玩埋臨射除套口爆,亦想坐喺條女塊面前用碌鳩淫辱下佢,仲想佢坐喺我塊面上我狂奶佢西⋯⋯
你想個的三年多前危險村足浴店潤忠可以滿足你,囡當然係好熟熟囡, 想玩埋臨射除套口爆,我就打真軍口爆, 亦想坐喺條女塊面前用碌鳩淫辱下佢, 仲想佢坐喺我塊面上我狂奶佢西 ⋯有兴趣仲可以细嘗:閪水,自己米青,囡囡黄金液

引用:
原帖由 szechanman01 於 2022-10-24 16:14 發表 查看引用來源
今日去食咗。師兄真冇介紹錯,掂👍🏻
開4魚超值。
當然同疫前比較係差好多,嗰時4魚食正泰妹仲多選擇。
自疫症期間都冇乜食過好嘢。
之前都有去隔離落窗樓食晚飯過啲靚輕中,但服務上始終麻麻。
最主要呢條女冇撈味。
過程 ...
A V指插帶套 再狂抽猛插

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-10-30 07:48 發表 查看引用來源
你想個的三年多前危險村足浴店潤忠可以滿足你,囡當然係好熟熟囡,40103507想玩埋臨射除套口爆,我就打真軍口爆,40103508亦想坐喺條女塊面前用碌鳩淫辱下佢,40103509仲想佢坐喺我塊面上我狂奶佢西40103511⋯有兴趣仲可以细嘗 ...

有玩耍玩
我而家只可同隻鸡濑閪睇佢上手流出的米青
,用纸巾抹下
,再睇下
先濑

懷缅,以前叫鸡中出望住米青拔鸠働出,只能視频代入懷緬一番

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-10-31 07:25 發表 查看引用來源

有玩耍玩
我而家只可同隻鸡濑閪睇佢上手流出的米青 https://cdn.188channel.com/cE97NvIEv-nSOcehRlNVfrB9CIY=/fit-in/640x640/https://img.188channel.com/attachments/day_221028/20221028_c5312d417a68256c54c8z ...
無北上打炮三年幾,最近睇偷拍視频,見好多只脱半边褲就屌,囡除半边 ,客埋屌閪位 ,開工抽插 ,打炮打真軍真好快就game over, 波都未揸就出嘢

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-11-2 07:24 發表 查看引用來源

無北上打炮三年幾,最近睇偷拍視频,見好多只脱半边褲就屌,囡除半边 ,客埋屌閪位 https://forum.cdn141.com/data/attachment/foru ...

無北上打炮三年幾,最近睇偷拍視频,見好多只脱半边褲就屌,囡除半边 ,客埋屌閪位

我最後北上打炮是在拱北濱海小区5O人仔炮打熟女炮婆 中出隻閪

[size=0.85] 其他選項 報告 評分  

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆