上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
2.4k  872.1k

回覆 1100# 西九理性的羊羊 的帖子

正臭閪正臭閪正臭閪正臭閪

引用:
原帖由 吳廣治 於 2022-11-3 23:43 發表 查看引用來源
中出最平又最容易有,就係揾打炮大媽,五條就得,依的大妈閪隻隻都係正臭閪,我以前好鍾意濑,
好能正
仲要一除唔好洗,
原味gap

隻隻正臭閪屌都係自鋤飧,佢瞓側埋閪面

引用:
原帖由 吳廣治 於 2022-11-3 23:43 發表 查看引用來源
有的師兄話我post的大妈相反胃,的閪正臭閪,我只是實話,五十大妈係咁十幾廿個佬屌中出,话唔係臭閪就假,
H K每晚幾十萬Q,中有一半家中伴侶都係差不多大妈,北嫂,
當然有的好樣的,但好樣中出價就高好多的北嫂

姊仔就更高兼中出難有、
價錢高未必肯,只待通關尚有幾百可中出姊仔

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-11-7 05:44 發表 查看引用來源

有的師兄話我post的大妈相反胃,的閪正臭閪,我只是實話,五十大妈係咁十幾廿個佬屌中出,话唔係臭閪就假,
H K每晚幾十萬Q,中有一半家中伴侶都係差不多大妈,北嫂,
當然有的好樣的,但好樣中出價就高好多的北嫂 https://forum.cdn ...
原帖由 吳廣治 於 2022-11-3 00:57 發表 查看引用來源
屌臭你老婆隻臭閪

你一鳩日post呢D反胃相,悶唔悶

食屎啦柒頭

屌臭你老婆隻臭閪, 食屎啦柒頭,隻臭閪有冇咁靚

0波金美有幾件後生泰泰好高汁,後生靚模級,可以上去及及 !!!

回覆 1105# YuanYuan 的帖子

師兄可否給多點提示?

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2022-11-12 17:07 發表 查看引用來源
0波金美有幾件後生泰泰好高汁,後生靚模級,可以上去及及 !!!
請問系咪金看?樓上都系NC黎,上去及及消費唔平呢!

妙記0波佳轉角樓梯,細粒A準妹,佢上樓有好嘢!!!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2022-11-12 17:42 發表 查看引用來源
妙記0波佳轉角樓梯,細粒A準妹,佢上樓有好嘢!!!
兩魚半扭上泰?唔多信會有好野……

回覆 1109# hongkonger97 的帖子

咁行過咪上去望兩眼囉又唔使錢嘅 ~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆