上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
2.4k  881.5k

以前幸仔個梯口位又有新到後生囡囡企,仲要幾好波同幾後生添 !!! 有驚喜!!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2022-10-22 15:09 發表 查看引用來源
老冠褲淫佳花店二柳四魚泰,真大波三十才樣OK,下盤略肥,服務周到,還blow奶袋雪雪聲,騎乘好快俾佢ko,識少少英文可以溝通到,有禮貌配合度高,獨愛瘦扒者免去!! ...
師兄!我行左好多轉都唔見有花店!可唔可以提供正確的位置?

回覆 1152# richland373 的帖子

婦淫街山腳第一條樓梯 !!!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2022-12-2 21:41 發表 查看引用來源
上街雀館對面找換店D後生女長腿妹好撚淫,出水出到成手都係,一路啜奶又俾我打碟,間中手指入洞,標水唔在講,仲要high到打冷震,仆街真係淫賤不能移到一個點 !!! ...
我都試過,係咪著紅色短裙果個,佢主動環吹,但六魚。佢地著住底底,隔住底底打碟?

回覆 1154# 三刀金主 的帖子

又冇服務指引,人人待遇唔同,紅裙大ball皮膚白後生D,藍裙長腿波小深色lin應該生過仔近三十。
對面雀館樓梯都試過兩件,一件腰幼超大ball皮膚白滑,一件瘦底靚腳健康膚色。囡囡都係搵錢,要玩得盡情同開心預定六魚至一叉野咁上下先得。

行過快餐店樓梯都多咗兩件新囡。
呢排大陸度度封所搞到雞飛狗走,感覺上多咗好多囡囡黎香港搵銀 ~

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2022-12-3 14:07 發表 查看引用來源
又冇服務指引,人人待遇唔同,紅裙大ball皮膚白後生D,藍裙長腿波小深色lin應該生過仔近三十。
對面雀館樓梯都試過兩件,一件腰幼超大ball皮膚白滑,一件瘦底靚腳健康膚色。囡囡都係搵錢,要玩得盡情同開心預定六魚至一叉野咁上 ...
我唔會成日玩,太唔抵 350求其按,齋打飛支。係比佢地美腿吸引,可以勁摸美腿。

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2022-12-2 22:13 發表 查看引用來源
以前幸仔個梯口位又有新到後生囡囡企,仲要幾好波同幾後生添 !!! 有驚喜!!
經過前幸仔樓梯有兩個幼幼極普通無人問津。唔抵玩

現在廟街企街開口就300,真係嚇窒我,唔係比唔起,係唔值⋯⋯

引用:
原帖由 weilovejm 於 2022-12-10 19:31 發表 查看引用來源
現在廟街企街開口就300,真係嚇窒我,唔係比唔起,係唔值⋯⋯
中間後生果d 係300,但勁普通 有乜意思,又無沖涼,又求其,有d  1仔都係 350 ,去1仔玩仲好。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆