上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
2.4k  866.5k

引用:
原帖由 hk_player 於 2020-10-22 15:50 發表 查看引用來源
如果唔係供緊樓,填緊數,要幾大壓力先會做呢行。。
不過都想按鐘睇下似唔似港女。。

現時名山公價幾多?
名山公價六魚,但我講既系FM 鳳x大廈,果度公價五魚up。

掃佐輪大南街,早得劑未辦工,卒之近太子上佐幾企理辨工房,頭房C九身段幾好,被佢吸引入房,連吹公價吾駛駁,服務還可,5魚走人

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-10-23 13:57 發表 查看引用來源
掃佐輪大南街,早得劑未辦工,卒之近太子上佐幾企理辨工房,頭房C九身段幾好,被佢吸引入房,連吹公價吾駛駁,服務還可,5魚走人
係咪屈人寺&閪記樓上?

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-10-23 14:54 發表 查看引用來源

係咪屈人寺&閪記樓上?
天花板建材鋪隔離!

[quote]原帖由 lwan3388 於 2020-10-23 17:21 發表 查看引用來源
天花板建材鋪隔離! [/quote
ok, 今晚過去昅下!thanks!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-10-23 13:51 發表 查看引用來源

名山公價六魚,但我講既系FM 鳳x大廈,果度公價五魚up。
以前鳳明大厦好多熟囡都係後生個時做D杜老志小姐來的,所以係靚女但一把年紀。依個年代就唔知啦都有10年8年冇巡

FM以前成日去爆房,多了一樓一,就小去了!不過食過幾次!慢慢揀

引用:
原帖由 一級技工 於 2020-10-24 13:17 發表 查看引用來源
FM以前成日去爆房,多了一樓一,就小去了!不過食過幾次!慢慢揀
FM啲時鐘酒店而家見好少人去!反而一樓一旺左好多!勁多人去洗樓!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2020-10-24 12:20 發表 查看引用來源
以前鳳明大厦好多熟囡都係後生個時做D杜老志小姐來的,所以係靚女但一把年紀。依個年代就唔知啦都有10年8年冇巡
而家冇晒夜總會轉行女啦!反而多空姐,旅遊酒店銷售業失業人妻下海揾真銀!

琴日去左kp狗扭左巷依房食左件高佻米七高巨乳有肉地model輕中,收六魚包膠吹,有前後侍浴,上床細心幫我奶蓮勁爽,邊奶我邊狂渣白滑真巨乳邊捽鮑,跟住佢上套落力吹奏,然後騎上黎狂搖,再坐蓮,狗仔式啪啪啪捉住大papat,邊輕打pp邊屌,最終男上狂渣巨乳狂屌爆佢出米青!囡目測三十頭,可奶蓮錫臉同耳冇車牌!服侍好必返食!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆