上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
2.4k  875.8k

引用:
原帖由 steinjack 於 2023-5-8 17:48 發表 查看引用來源

通番関後真係精到用時方恨少!

成日行行下見到可食企即上兩魚又一餐。

神房67魚又假相真係無多餘精俾佢地,唔使食。
梗係企鵝多選擇啦,神房一條囡個個禮拜轉一個名都玩死你啦 , 咪撚再比D仆街搵笨柒 !!!

請問各位師兄 老廟企企係咪都冇涼沖 直接開波呢

引用:
原帖由 aimarcm4 於 2023-5-9 12:49 發表 查看引用來源
請問各位師兄 老廟企企係咪都冇涼沖 直接開波呢
大部分系,但有d中女企,冇g頭既可以比冲涼

企企會5會冇服務? 冇服務可以點

引用:
原帖由 97015830 於 2023-5-9 17:48 發表 查看引用來源
企企會5會冇服務? 冇服務可以點
如果你自問動作快,好快硬,好快就高潮,咁妙記D后生企就啱晒你玩 (由上樓到落樓約十分鐘),好少女有前戲。試過得Li姐果班有吹十令二十吓 !!!

今日又唔戴套食左個囡囡,下面好緊,係我鐘意個種鮑魚,鮑邊邊仲有啲毛毛好性感

5怪得以前市旺見好多靚女了阿伯, 5理我

因為可以沒洗做
引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-5-9 20:24 發表 查看引用來源

如果你自問動作快,好快硬,好快就高潮,咁妙記D后生企就啱晒你玩 (由上樓到落樓約十分鐘),好少女有前戲。試過得Li姐果班有吹十令二十吓 !!!

路過見咸新有件細粒四眼短髮睇落幾嫩口,好快有伯伯跟咗上樓,有冇師兄食過

妙記最近沒乜好野食,只見阿B果件高挑長裙靚囡可食用,呢條囡以前都黎過,三魚仲幾好生意,不過就肯定沒服務唔俾錫同齋diu,係生仔先得 !!!

哈, 今日去大埔做野, 境然撞番疫前相熟既7日仙, 仲係無咩走樣, 只係比以前肥了少少, 但仍屬走肥級, 因為以前偏瘦, 而家仲好.
大戰少不免. 復常喇, 復常喇!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆