上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
2.4k  864.3k

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-6-17 16:08 發表 查看引用來源
去咗咸記屌件高挑輕中,條腿又白滑有長,隻蟹多毛兼粉紅,正到一個點,10分鐘派片 !!!
師兄知唔知長駐定7日?咩時間出沒

引用:
原帖由 97015830 於 2023-6-19 18:50 發表 查看引用來源
CHING   

E+ 企企入房除5除口罩?
而家己好少帶口罩,帶口罩都唔叫佢,HK的企企件件都全除

回覆 1792# 西九理性的羊羊 的帖子

CHING 但係好多帶口罩都好似好正

咸記新街好似有件短髮後生少少輕中,橫間條衫的好似唔錯 ~ 入夜比較難睇 !!!

引用:
原帖由 97015830 於 2023-6-20 17:33 發表 查看引用來源
CHING 但係好多帶口罩都好似好正
帶口罩個的尚有Xㄨ,叫佢幫你濑蓮都托

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-6-22 17:10 發表 查看引用來源
咸記新街好似有件短髮後生少少輕中,橫間條衫的好似唔錯 ~ 入夜比較難睇 !!!
個便鸡如輪轉.房又好的.的囡自營.還價就去,索就唔使南下做企企,而家同依的濑閪冇托手掙

是否穿白色短褲嗰個?
引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-6-22 17:10 發表 查看引用來源

緣份的天空
係SSP行行街比我撞番多年前平安大樓高挑白滑中,玩過幾次熟咗,當年旅遊證唔好彩俾人周咗,假老公係傷講人,返咗去羅湖村髮仔做,後來又返咗湖南幾年,兩個月前終於夠期來攞ID,然後落戶SSP,搵咗附近樓上骨開工。就係咁啱得咁橋係條街相認番,然後上咗佢屋企開波,以前收我兩條魚,而家老咗竟然話要收5,6魚?通漲都冇咁誇,以後咪使旨意我番食 !!!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-6-25 19:17 發表 查看引用來源
緣份的天空
係SSP行行街比我撞番多年前平安大樓高挑白滑中,玩過幾次熟咗,當年旅遊證唔好彩俾人周咗,假老公係傷講人,返咗去羅湖村髮仔做,後來又返咗湖南幾年,兩個月前終於夠期來攞ID,然後落戶SSP,搵咗附近樓上骨開工。就係咁 ...
五魚係 按加全套。正常價。

頭先去老官食午飯,食飽飽行過見到金Q後門,有件高佻靚身型熟中,問價兩魚見有白滑長腿忍唔住上左樓。
入房除光濕巾抹周,跟住我狂奶蓮,奶到佢好興奮瓜瓜叫,佢話今日剛到新下海第一次做,我系佢頭啖湯客😻

奶到佢勁hi就上套男上狂渣昅手波狂屌,再轉坐蓮奶住蓮黎屌,叫佢奶返我蓮好c服,最終男上狂渣狂屌出米青!爽爽既lunch Q!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆