上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
2.4k  864.2k

引用:
原帖由 三刀金主 於 2023-7-20 21:05 發表 查看引用來源

玩左了,係咪乳頭好黑戴黑色口罩果個?
我知你講宝0果件,我都想知條囡得唔得? 好想試下!

不過我講果件囡已經走咗,係後生好多,企係新街而唔係Big街!!!

依家暑假,聽聞有大学生開價5叉野兩粒鐘,俾你制唔制

老觀中銀有兩件白滑超長腿靚輕中,唔食真係走寶呀!! !

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-7-24 19:48 發表 查看引用來源
食左一件係成都川少婦,波墜和有明顯生仔紋,三魚包膠吹(環吹要五魚),吹功可以吹得幾耐,
但無車牌唔比奶蓮同奶西,只可男上屌~~感覺麻麻地~~

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2023-7-24 20:35 發表 查看引用來源

食左一件係成都川少婦,波墜和有明顯生仔紋,三魚包膠吹(環吹要五魚),吹功可以吹得幾耐,
但無車牌唔比奶蓮同奶西,只可男上屌~~感覺麻麻地~~ ...
係未黑衫黑裙果件個樣幾靚幾白淨果個?

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-7-24 19:48 發表 查看引用來源
最好離遠影張相睇下,咁遠去老觀。

老荃今夜少企,全部姥姥把能!!!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2023-7-24 20:35 發表 查看引用來源

但無車牌唔比奶蓮同奶西,只可男上屌~~感覺麻麻地~~ ...
乜老觀甘能贵要三斤,落咸一般最多叫二百,環吹五百?笑?

咸新街好多新囡,輕中,樣子身材都唔錯!!!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-7-26 18:19 發表 查看引用來源
咸新街好多新囡,輕中,樣子身材都唔錯!!!
今日系老官bar位遇見一個小肥令身型好笑容美少婦,約米六高皮膚白滑開兩魚包膠吹,上房有侍浴,冲好佢即跪低日式吹奏,吹功好爽爆,跟住推上床狂奶蓮,再男上大車脷曡脷車住黎屌,然後轉坐蓮狂屌差d比佢坐爆,最終男上大車車住黎屌爆佢出米青!性價比一流嘅1Q!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆