上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
2.4k  876.5k

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2023-7-26 18:37 發表 查看引用來源

今日系老官bar位遇見一個小肥令身型好笑容美少婦,約米六高皮膚白滑開兩魚包膠吹,上房有侍浴,冲好佢即跪低日式吹奏,吹功好爽爆,跟住推上床狂奶蓮,再男上大車脷曡脷車住黎屌,然後轉坐蓮狂屌差d比佢坐爆,最終男上大車車住黎屌 ...
上街大OK隔離鹹骨樓梯有件高挑長腿李+因,黑絲超長美腿樣靚正到無倫…

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-7-26 18:56 發表 查看引用來源

上街大OK隔離鹹骨樓梯有件高挑長腿李+因,黑絲超長美腿樣靚正到無倫…
足浴350完全唔抵玩,即係求其按幾分鐘350齋摸美腿打飛支。

引用:
原帖由 三刀金主 於 2023-7-27 15:54 發表 查看引用來源

足浴350完全唔抵玩,即係求其按幾分鐘350齋摸美腿打飛支。
當然,你想搞埋野,你預8魚到10魚,就睇你個人覺得條囡值唔值得扑呢個價 !!!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-7-24 13:31 發表 查看引用來源
依家暑假,聽聞有大学生開價5叉野兩粒鐘,俾你制唔制
乜大学生,我50歲都係大学生,返過理工讀三個月,城市理工三個月

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-7-27 20:53 發表 查看引用來源

當然,你想搞埋野,你預8魚到10魚,就睇你個人覺得條囡值唔值得扑呢個價 !!!
咁要8百一千,揸鳩講價,你去,去龍濤7百唔使,玩無憂,做大爺,澳門金池都係千八

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-7-26 18:56 發表 查看引用來源

剛路過見到,同正版差遠了,細粒中女款,上了按幾下打個機就三魚半?算吧啦!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2023-7-28 23:28 發表 查看引用來源

剛路過見到,同正版差遠了,細粒中女款,上了按幾下打個機就三魚半?算吧啦!
唔是細粒的,幾高大,大長腿黑絲,起碼五呎7

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-7-28 23:31 發表 查看引用來源
甘今晚唔見人了!可惜!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-7-28 23:31 發表 查看引用來源
剛玩了老廟依家終於肯減到三魚。好幼 我估廿歲,對腳好白。但無態度但唔催鐘。

附件

引用:
原帖由 三刀金主 於 2023-7-31 22:27 發表 查看引用來源

剛玩了老廟依家終於肯減到三魚。好幼 我估廿歲,對腳好白。但無態度但唔催鐘。
呢件幼係邊個樓梯?有咁幼嘅囡?麻雀館?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆