上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
2.4k  876.6k

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-8-1 15:50 發表 查看引用來源

呢件幼係邊個樓梯?有咁幼嘅囡?麻雀館?
希望大家好似我咁影下相有身型睇下。佢唔比錫波,另外一條街都好多幼,有兩個都有靚腳想玩。

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-8-1 15:50 發表 查看引用來源

但呢個女好似會揀客,之前見有個男問完上唔到佢。跟住就到我問個男雞頭。三魚就得。

引用:

唔係嘛,根本依家老廟起碼十幾個幼啦,有d得有d唔得。

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-7-26 18:56 發表 查看引用來源

上街大OK隔離鹹骨樓梯有件高挑長腿李+因,黑絲超長美腿樣靚正到無倫…
有新人?大ok隔離, 好耐都係得舊人老女,
有黑絲都無用

引用:
原帖由 hk_player 於 2023-8-2 10:35 發表 查看引用來源

有新人?大ok隔離, 好耐都係得舊人老女,
有黑絲都無用
早輪見到,企大OK雀館之間是旦一個梯,上禮拜開始唔見人,而家得番豬排中囡!!!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-8-2 11:57 發表 查看引用來源

早輪見到,企大OK雀館之間是旦一個梯,上禮拜開始唔見人,而家得番豬排中囡!!!
新人做幾日都唔想撈,大獲,我都想有新血

咸記雲吞面白滑細粒輕中,計咸記三十頭已算幾後生,冇波,但奶閪Welcome, 有少少肉幾好屌!!!

係荃記企企集中地口爆咗件C9,果邊其實冇乜生意,傾掂數成功率比較高!!!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-8-5 15:03 發表 查看引用來源
咸記雲吞面白滑細粒輕中,計咸記三十頭已算幾後生,冇波,但奶閪Welcome, 有少少肉幾好屌!!!
https://youtu.be/FOESeI2PSQk

11:54

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-8-5 15:03 發表 查看引用來源
依輪日日食近咸記新開公園同两餸飯個班百元老鸡,開百五隻隻還價一百都得,咸記除左個班打躉鸡,隻隻鸡都可以濑閪

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆