上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
2.4k  879.3k

請問五Bo,3/F Amy,開門見高大長腿,有冇人試過?

引用:
原帖由 manchan60 於 2020-11-1 20:22 發表 查看引用來源

講起TG既真係唔啱我輩中坑,

價錢又嚇人, 或者見仁見智.
呢d只啱d二世祖,有米小弟弟食,我地d中坑要服務行先,兼性價比高既先啱食!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-11-1 21:12 發表 查看引用來源

呢d只啱d二世祖,有米小弟弟食,我地d中坑要服務行先,兼性價比高既先啱食!
頗有同感

引用:
原帖由 tml0398 於 2020-11-1 21:29 發表 查看引用來源

頗有同感
同感!😎

引用:
原帖由 大男孩 於 2020-11-1 21:08 發表 查看引用來源
請問五Bo,3/F Amy,開門見高大長腿,有冇人試過?
咁睇岩,幾百蚊試下la..

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-11-1 17:53 發表 查看引用來源

之前真系見到個著住大陸空姐制服開門既輕中,但質素一般冇食到,要食真cx空姐好貴,tg有要成5-6k 1Q,我覺得唔值!
ot,
上年尾,見7日大媽空姐咁著出咸美頓街,都無人理佢,佢上返新填地著返便服落樓。。

伏得多,好奇一問😊等我Report
uote]原帖由 hk_player 於 2020-11-2 12:18 發表 查看引用來源
咁睇岩,幾百蚊試下la.. [/quote]

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-11-1 18:49 發表 查看引用來源
今日去左mk 5bo洗樓,好多房都反牌或冇開,死樓右獨立門房有個瑞典式jojo開四魚特+b, 六魚特+c,細粒皮膚白滑技師,有冇師兄試過呢?
好多一樓一, 心裡因素, 暫避風頭!

昨晚早收工,路經觀塘去食車仔麵,食飽身痕去左落娼洗樓,呢波42歲老G中招潮,搞到少左大半人洗樓,好暢順又冇人煲煙加巷仔玩手遊,但亦少左大半女返工,陰公!

洗到死扭中巷直望果間房,有新女上場叫程x,一開門系個細粒大波小肥令輕中,淫笑向我開價四魚包環吹,見到佢對白滑巨乳+淫樣忍唔住即入!

有前後侍浴仲有bm, 水中簫爽爆!冲好上床囡細心奶蓮,跟住環吹吹得好落力勁爽,然後上套騎上黎我狂渣巨乳狂屌,轉坐蓮邊奶蓮邊屌,再狗仔式啪啪啪,輕拍大patpat狂屌出野!
估唔到落娼都有勁好服侍好野!試完既感覺系:認真相逢恨晚呢!

大家有冇聽過男潮次?

係某討論區有人講過,
我咁大個仔都未聽過有呢d野,女人潮吹就聽得多,亦可能係唔識野,但我前幾日我去1仔竟然比見識到傳說中既男潮吹。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆