上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
2.4k  875.9k

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-9-11 20:01 發表 查看引用來源
老觀山頂位有幾件新野唔錯白淨中囡 !!!
咸記這輪老打躉鸡唔見,老的個的上面落嚟都唔見晒,鸡多客小定上面快飧復活,就危險村養生打炮跌價到三佰,上去玩好過,平過一樓一,直上房都按下,同咸記叫價二百差唔多,可以玩完69中出,

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-9-12 04:16 發表 查看引用來源
咸記這輪老打躉鸡唔見,老的個的上面落嚟都唔見晒,鸡多客小定上面快飧復活,就危險村養生打炮跌價到三佰,上去玩好過,平過一樓一,直上房都按下,同咸記叫價二百差唔多,可以玩完69中出, ...
在老荃捉過一件大媽上佢個竇口爆,齋B唔爆收三條魚,爆埋四條,想佢吞落肚唔肯係要吐番出黎!!!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-9-12 14:14 發表 查看引用來源

在老荃捉過一件大媽上佢個竇口爆,齋B唔爆收三條魚,爆埋四條,想佢吞落肚唔肯係要吐番出黎!!!
引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-9-12 14:14 發表 查看引用來源

你梗係八両金加天文台何超英混合体,咁能樣衰.正衰相.大妈都三斤齋屌,口爆加一斤,根本你樣衰唔接你,同你含都當食雪榚條,吞?吐都吐唔切!

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-9-13 02:46 發表 查看引用來源
你梗係八両金加天文台何超英混合体,咁能樣衰.正衰相.大妈都三斤齋屌,口爆加一斤,根本你樣衰唔接你,同你含都當食雪榚條,吞?吐都吐唔切!
你咪理我八両定如花,條囡係熟囡C9身材,波大樣唔錯頂多49未夠50才, 就是捉著佢頭頂執頭髮搖咗幾分鐘,到頂時按實佢後尾枕, 支大砲隊到入喉嚨叮發射,爽到一個點!!! 你有撚試過咩9吹奶閪七!!!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-9-13 16:49 發表 查看引用來源

你咪理我八両定如花,條囡係熟囡C9身材,波大樣唔錯頂多49未夠50才, 就是捉著佢頭頂執頭髮搖咗幾分鐘,到頂時按實佢後尾枕, 支大砲隊到入喉嚨叮發射,爽到一個點!!! 你有撚試過咩9吹奶閪七!!! ...
四百食大妈,人地唔接你,百五包吹開到四百,但咁嘅衰相,有人接累飯應❗

妙記排頭平安附近有靚腳中,今夜波點裙 !!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-9-13 16:49 發表 查看引用來源

你咪理我八両定如花,條囡係熟囡C9身材,波大樣唔錯頂多49未夠50才, 就是捉著佢頭頂執頭髮搖咗幾分鐘,到頂時按實佢後尾枕, 支大砲隊到入喉嚨叮發射,爽到一個點!!! 你有撚試過咩9吹奶閪七!!! ...
你咁形容大媽,顶多49,大媽係冇左大姨妈,身形開始生理肥,墮蓮,你咁形容c9型,就唔算大媽,不過你都係老作算罷

黑都算,點解妙記泰多數又肥又丑又唔後生,仲話俾人老屈佢地黎做G !!!

得魚有新囡,白淨唔肥短髮三十才,幾好笑容,唔丑。之前係老觀做過一次 !!!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-9-17 13:53 發表 查看引用來源
得魚有新囡,白淨唔肥短髮三十才,幾好笑容,唔丑。之前係老觀做過一次 !!!
你怎知條女30才?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆