上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
2.4k  862.2k

回覆 1# hongkonger97 的帖子

老官係官塘定係官涌?

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-8-17 20:57 發表 查看引用來源
今日路過順便上去超超,下晝2點有冇咁好生意?個個門口掛等等牌,好幾件師兄弟浮遊中
梗係,而家娛樂場所閉場令中,衹得141,usb玩肯定旺!但疫情嚴重,好多女衹接熟客,長期反牌,想食好野都幾難!

引用:
原帖由 slackerhui 於 2020-8-18 00:42 發表 查看引用來源
呢排疫情嚴峻, 反而多左人上樓玩, 有時只係諗住上去𥄫下都好多師兄行來行去
我始終懷念企企橫行嘅日子, 有時好運會遇到好野又抵玩
冇法子,專家話明年疫情先有好轉!往日美好時光不復再!

引用:
原帖由 slackerhui 於 2020-8-18 00:51 發表 查看引用來源
近期都冇乜企企睇得上眼, 大媽居多, 係間中喺財仔米線舖對落有件細粒大波中女唔錯, 通常着背心短褲, 不過唔係成日撞見佢, 佢應該係一個禮拜過黎兩三日 ...
而家系有證長駐冇乜啱食,你講呢個係好少見,家陣反而去洗樓而會有驚奇。

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-8-17 20:57 發表 查看引用來源
今日路過順便上去超超,下晝2點有冇咁好生意?個個門口掛等等牌,好幾件師兄弟浮遊中
如果係以前, 2點應該好少人, 而家學生暑假又home office, 上親去都已經好多師兄搵食, 我最怕就係成日見有人企喺樓梯口或走廊等, 逼上加迫

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-8-18 10:14 發表 查看引用來源

而家系有證長駐冇乜啱食,你講呢個係好少見,家陣反而去洗樓而會有驚奇。
以前都係幫襯企企多, 好少洗樓, 而家如果上樓都係搵返相熟嘅, 唔想跌錢

回覆 2# hongkonger97 的帖子

請問落娼樓在那一區?

引用:
原帖由 slackerhui 於 2020-8-18 11:28 發表 查看引用來源

以前都係幫襯企企多, 好少洗樓, 而家如果上樓都係搵返相熟嘅, 唔想跌錢
搵相熟GC, 關大門鐵閘, 感覺安全d, 跌錢機會細d.

今日下晝經開mk, 係枉中對面碌扭食左件新做細粒白滑湘妹子陀北,四魚包膠吹,皮膚白滑波大彈手,奶蓮奶到佢下面好濕,個窿好窄好好屌!平靚正!

請問枉中是哪裡啊Hongkonger97師兄?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆