上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
2.4k  865.2k

有得扑打打 咁正,跌錢都抵呀!

今日路經上環做完野,當然要上kp洗樓昅下,呢水少囡開工,搞到個場一片死寂,洗到低層某間房,見有個細細粒後生版泥枝,開六魚包膠吹即入。

入房有前後冲涼冲得好細心,洗好上床先奶蓮再上套落力吹奏,吹功一流勁爽爆!然後囡騎馬,坐蓮,狗仔式啪啪啪狂屌,最終男上狂渣白滑大彈手真波狂屌爆佢出米青!

佢皮膚白滑S身型正!囡囡做多三日就返鄉下,有性趣要快手咪走寶啦!

今晚去左cwb老友屋企食羊腩煲, 食完成身慶合合勁想屌女,當然去爬山洗樓尋下寶,洗到低層有間房門寫後生陀地,開門果然眼前一亮,樣似後生版陳加恒,開六魚包膠吹即入。

入房有前後冲涼,洗好上床先奶蓮再上套落力吹奏,吹功唔錯,然後囡騎馬,坐蓮,狗仔式啪啪啪狂屌,最終男上狂渣白滑大彈手真波狂屌爆佢出米青!呢個靚後生陀地妹替工真系名山少有想食要快!

雙十二連屌3Q爽爆簫

琴日雙十二,好多網店同萬0搞瘋狂減價活動, 但係我無乜性趣, 唯一最大性趣就係屌閪屌爆啲靚女!
剛好住官塘既老友屋企整牛鞭火鍋叫我黎一齊食, 食完成身又慶合合,即去樂娼樓洗樓,
上去無乜女開工,麻甩仔同佬反而仲多。

即轉地頭去財仔樓上洗樓,洗到左右巷尾房,有個著旗袍靚輕中開門,開四魚包環吹即入,
入去沖好涼,囡黎奶蓮然後落力環吹,跟住上套騎上黎,再邊奶蓮邊坐蓮,最終男上狂渣大波狂屌爆佢出米青!
完成雙十二第一炮認真爽爆!

滿足完就心思思想去搵前日食過名山果個後生版陳加桓,記得佢話只開兩日即琴日係last day,
即飛地鐵去CWB,先去便利店買兩罐紅牛自隊,補充夠能量就爬山去,今晚好少囡有開,
較為吸引係高層替工空姐,一路洗落去無乜驚喜,個心只諗住屌桓妹,落到去低層見佢間房熄晒燈,
又反牌又有袋毛巾放外面,心知不妙可能一早收左工!

咁唯有再坐lift去高層繼續洗樓,洗到濕碌扭右巷見有個叫X兒既靚輕中身型幾正幾姣,
開五魚包膠吹即入,入房前後有待浴,上床囡奶蓮再上套吹一陣,然後騎馬,坐蓮,狗仔式啪啪啪,
最終男上狂渣大波狂屌爆佢出米青!起埋孖Q個人自然身心舒暢!

爽完去左donki店逛左一陣,啲野好貴買唔落手,見到啲女好索好惹火,忍唔住九硬硬又想屌閪,
即走人去鳯記洗樓去,今晚鳯記勁冷清,只得四分一女有開工,去到吾扭對外邊間房,
有個新女新返,原來佢之前骨場做開,停業過黎客串下,開五魚包膠吹,按摩加兩魚,
屌左兩Q好累去鬆一鬆都唔錯!

part 1按摩功夫唔錯,又按又有踩背特到成身鬆晒,跟住part2落油推背推JJ袋袋好舒服,
推到碌九勁硬,即推佢落大床大戰!先狂奶蓮又摸鮑,可小車,錫臉同耳仔,跟住由佢服侍我,
囡先奶蓮再上套吹一陣,然後騎馬,坐蓮,狗仔式啪啪啪,最終男上狂渣大波狂屌爆佢出米青!
今日連起3Q爽足爆今宵黎慶祝雙十二,比去舖頭同啲肉酸師奶阿嬸迫正好多!!!

大家小心成日有人影住魚旦樓下大門口再網上出帖

大家小心成日有人影住樓下大門口排隊既盛況再網上出帖或見報,包括各大報章記者及連登仔!
一唔好彩上左報或網站比你老婆,女友,親友家人或相熟同事們睇到就大能鑊啦!隨時會家破人亡!!!

附件

回覆 335# hongkonger97 的帖子

控煙控囗罩個D仲多呀最近哈哈周圍捕九你罰款哈哈哈哈哈

回覆 335# hongkonger97 的帖子

雖然我好少去1仔, 都謝謝師兄提醒,  師兄真係有心有力,一日可以食幾劑!

引用:
原帖由 mikekophone 於 2020-12-13 16:19 發表 查看引用來源
雖然我好少去1仔, 都謝謝師兄提醒,  師兄真係有心有力,一日可以食幾劑!
一日可以食幾劑?? 周星星金句, "搵食姐"

今日早收去鴨記行下街買電子野,買完鴨記洗樓冇乜啱心水,諗起老友推介過腹永皆旭易凌易扭右巷,有對靚輕中姐妹花樣靚身材正,白滑大真波彈手勁好渣,話服務超正一試難忘!

即上去昅下,果然幾正甘即約出黎附近gold賓館超大房起雙飛大戰,雙飛玩雙鐘價開2k,一入房成個皇帝甘由東,西宮侍候我,一個同我按摩,一個幫我洗身,跟住輪流同我水中簫同鮮鮑磨棍舒服到震!

洗好上床一個同我大車脷疊脷,一個同我環吹,淫亂場面非筆墨能形容!然後叫佢地狗仔式趴系度,輪流比我狂屌!再轉男上,坐蓮,騎馬,半邊燒比,69互動奶西環吹DL,三條大肉蟲玩到翻天覆地! 齊齊玩足成粒鐘多d,事後各醒tips,爽爽快快落樓去!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-12-14 20:16 發表 查看引用來源
今日早收去鴨記行下街買電子野,買完鴨記洗樓冇乜啱心水,諗起老友推介過腹永皆旭易凌易扭右巷,有對靚輕中姐妹花樣靚身材正,白滑大真波彈手勁好渣,話服務超正一試難忘!

即上去昅下,果然幾正甘即約出黎附近gold賓館超大房起 ...
聽都吸引. 加埋幻想, 值100分!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆