上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
2.4k  865.2k

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-12-15 12:45 發表 查看引用來源
聽都吸引. 加埋幻想, 值100分!
咸記新地St. 細粒皮褸長boot,一除衫嘩原來好能大波,又挺又脹粒lin又靚忍唔住要食下母乳,磨完一輪前戲,黎到重點入洞,嘩原来呢隻gap洞十分細小,好好屌,猛話我已經塞滿咗佢成條陰道,好能爽,抽插好好feel完全無浪費每次寸鳩棍肌膚磨擦力,好能快射米青!!!

回覆 341# YuanYuan 的帖子

想問吓相頭得唔得?謝謝

今日早收工去左食清湯腩補補身,食完成身暖笠笠九硬硬,坐得多又腰酸骨痛想按摩一下,甘當然去usb性地腹落洗下樓,坐lift到實生扭洗落下,洗到實扭右右巷頭房,門外寫住系灣仔某大骨場技師停業客串替工,身高米六多d皮膚白滑,波大有肉地,開六魚按摩+c餐即入。

入房自己冲涼,冲好上床按背,按得唔錯有專業水準,p2落油推全身,jj同袋袋幾爽,跟住轉身p3, 我先狂奶蓮再69互動我奶西囡吹奏,吹左好耐搞到佢西水長流,佢叫好爽頂唔順,我即上套男上,坐蓮,騎馬,狗仔式啪啪啪望住大patpat狂推屌到佢淫聲叫不斷!

最終男上邊狂渣彈手大真波邊小車車住黎屌爆佢出米青!爽爆到不得了!

事後冲涼比家用,落樓有d肚餓,去左買蛇羹外賣去公園食。唔食尤只可,一食成身慶合合九又再度痕,隊多罐紅牛再上去洗多轉樓,洗到死扭右左巷中房,開門系個高佻S身型大波模特輕中,樣好似姚樂兒勁啱我口味,開價五魚加多一魚有環吹+波推即入。

入房有前後侍浴,洗手上床囡先奶蓮再波推一陣,然後環吹吹到唧唧聲,吹左有十分鐘爽爆燈,忍不住即上套男上,坐蓮,騎馬,狗仔式啪啪啪望住靚S身型狂推屌到佢淫聲叫不斷!

最終男上狂渣昅手波狂屌爆佢出米青!呢個模特樣靚身型正過頭Q,可惜系中超波略嫌美中不足!連起孖Q腳仔軟軟即去坐電梯爽爽快快落樓去!

靚模特技師樣貌身型示意圖

昨晚去相熟一樓一, 7點V7佢, 都要等20分鐘. 近期肯定女少,  好多房休息.

剛經過老妙li姐位四眼高佬g頭有四條女落左樓,矮佬冇女落,
單眼位近特x城有件細粒大波長靴輕中。

印度神童話這個禮拜日12月20號是世界末日,都就快死那就不怕冇費去魚旦大冒險!今晚人流依舊極少,電梯任你坐由實衫扭洗落去,好少女開工死寂一片,洗到碌扭左巷尾房,有個細粒白滑S身型大波妹開門,開五魚包環吹即入。

入房有前後侍浴,洗好我企系度囡跪低同我日式環保吹奏,吹好上床我狂奶蓮跟住69互動狂奶西佢環吹,奶到佢小妹妹勁濕頂不住,我上套男上,坐蓮,狗仔式啪啪啪狂屌,最終男上大車脷疊脷車住黎屌爆佢出米青! 爽爆到不得了!囡似以前tvb笑談煲冬瓜果個後生版利加兒!

今日周末放假好得閑,趁茶市去食左個黑草羊腩煲補下,然後出發去CWB洗樓運動一下,先去採鳳,今日好多女反牌又多女冇開工,終見吾扭I尾二房晶晶,高佻身型正但個樣nmyoc, 開五魚包膠吹,環吹加兩魚,冇乜驚喜即轉去爬下山。
到名山依舊勁少人一片死寂,由義實旭扭掃落去,成個場估計得十幾件女有開工,較好的系義旭左巷右房車模輕中(之前叫空姐),仲有實碌扭左近樓梯間房,有件白滑後生陀地妹幾正,都系開六魚包膠吹,巡邏完既評語系:今晚唔落冇損失!

好耐冇去鄉克性地巡下,今晚決定出征,坐閪鐵到YL站B出口,行到冬題街死寂一片冇晒企企,得垃圾站旁有兩件足仔丑熟中,行到郵局,川面,聾x客棧都系G毛都冇條,行到湯范店旁得兩件熟中企。

直接去厘裙洗樓,唐易,衫樓得十間有上牌,都系陀北熟中冇驚喜,到死扭死仔巷左尾房,有件高佻白滑令輕中,開四魚包環吹即入,入房自己沖涼,洗好上床我先狂奶蓮再69互動我奶西囡吹奏,吹左好耐搞到佢西水長流,佢叫好爽頂唔順,我即上套男上,坐蓮,騎馬,狗仔式啪啪啪望住大patpat狂推屌到佢淫聲叫不斷!

最終男上邊狂渣彈手大真波邊小車車住黎屌爆佢出米青!服務算ok,家用四魚+ tips。
爽完落樓去左買外賣牛筋腩食,再隊多罐紅牛,飲飽食飽又九痕痕,又再上厘記死扭,去左後梯旁條巷右尾房,有件金毛有肉地靚輕中,話之前系sz口爆場做過,有口爆餐提供,開六魚可以慢慢玩即入。

入去先沖涼,出來女同我按摩,波推,再奶蓮然後細心環保吹類,吹功一流果然有料到,跟住我話想企系度佢跪低吹,黎個日式吹奏口爆,佢好落力一直吸一直吸,吸左好耐終於佢出殺手鐧,推我落床69互動比我狂奶西,最終比佢吹爆左勁舒服,仲送埋事後簫爽到震!

連出孖Q一屌一口爆真系正到痺! 不枉我山長水遠去出征鄉克性地!
高佻輕中樣似港星陳敏滋

回覆 341# YuanYuan 的帖子

個B好少毛又嫰,今年3月已開始糸到企,大房搬咗細房同一棟哈哈

引用:
原帖由 siew1203 於 2020-12-20 11:19 發表 查看引用來源
個B好少毛又嫰,今年3月已開始糸到企,大房搬咗細房同一棟哈哈
應該幾好屌啦.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆