上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
2.4k  865.3k

回覆 350# hkg369 的帖子

C10嚟講算糸架啦起碼仲少窄哈哈

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-12-21 12:55 發表 查看引用來源
應該幾好屌啦.
窿細堅係好屌,屌親佢都話我碌野好大條入得好深仲屌到佢有D痛。因佢細細粒有腰大波,後入最有feel,次次都成功出到成袋都係米青。其實個班长企黎講算靚架啦,間房同仲要乾淨整齋,依家咁嘅時勢冇計啦,兩魚食住先啦

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2020-12-22 10:44 發表 查看引用來源
窿細堅係好屌,屌親佢都話我碌野好大條入得好深仲屌到佢有D痛。因佢細細粒有腰大波,後入最有feel,次次都成功出到成袋都係米青。其實個班长企黎講算靚架啦,間房同仲要乾淨整齋,依家咁嘅時勢冇計啦,兩魚食住先啦 ...
囡囡有腰, 最好玩系狗仔. 兩隻手揸實佢條腰, 對住塊鏡, 大力屌, 點會吾射到一大袋精呢?

剛經過老妙li姐位,四眼高佬帶住三件女,阿sa,灰髮同細粒令幼可食。
單眼位天馬過d有兩件細粒輕中,一舊一新,新果件樣ok後生可食!

剛路經土記,億瘋客棧唔見有企(早得濟?),上長o 衫吾仔唐衫扭有三件中收四魚,尾二房件可食。
實旭唐衫扭得一件輕中幾令,開四魚淨屌,膠吹加五草,環吹加一魚。

去埋9燶承道天橋底睇,唐易扭得一件輕中樣一般,開四魚包膠吹,唔做環吹話怕變種冇費!(甘仲開工?)唐衫扭有兩件輕中一高佻一細粒,都系小肥樣一般開四魚包膠吹。

見件輕中甘寸但身型幾正即管試下,入房自己沖涼,沖好上床囡上套吹奏,吹功一般(要我帶罩先肯吹),吹一陣就訓底叫我男上屌,我化悲奮為力量狂渣波狂屌九佢,再轉坐蓮,騎馬,狗仔式捉實小蠻腰邊打好肉地大patpat邊推車屌爆佢出米青!

服務一段但身型好正,平平地玩下都可以,最啱狗仔式老漢狂推車爽爆!

而家變種冇費來勢凶凶,勸大家忍下好!反正去叫G實冇乜服務冇癮多!

今日聖誔一條友on99,悶悶地去左官記巡下,今晚衰鵝街市勁多企企,目測都有廿隻GG企內街由燒味至菜檔,
但可食度不高唔啱胃口,直接上左落娼樓洗樓,唐易衫扭有開既女唔多,以舊女居多,洗到死扭Q旭房見有輕中幾似藤原紀香,細粒小肥皮膚白滑好姣咁,開四魚包環吹仲送水中簫即入閘。

有前後侍浴,洗好上床囡先奶蓮再落力環吹吹左有6,7分鐘,然後叫我男上我反叫佢女上騎上黎老強我先,
騎一陣佢話倦,就轉坐蓮狂搖,再轉男上狂渣波狂屌爆佢出米青!囡服務還可以但比渣波唔比掂蓮頭話痛,
但四魚包咁多野係落記算性價比幾高!

爽完落樓買外賣清湯腩去公園食,隊多罐紅牛,食落暖暖地又想屌閪,琴晚訓得唔好腰頸肩痛痛地,
咁當然要去甘Q樓上骨性地洗下樓,洗到低層衫樓左巷尾,有一間著克性感厘士透視內衣靚輕中開門,
按加出火開四魚,按加開大開六魚,咁當然揀後者,入房先身上噴消毒液,再除衫去沖乾淨。

上床按摩,p1按得幾到位幾舒服,成身鬆晒;跟住佢波推全身推勻,我忍唔住狂渣波奶蓮咁,
搞到佢好high起晒水,即上套男上插入狂渣波狂屌,再轉坐蓮,騎馬,狗仔式啪啪啪望著大patpat狂推車,
最終男上邊奶蓮邊狂渣波屌爆佢出米青!囡服務算幾好又夠姣夠狂野,佢話佢係加國回流技師,
怪不得咁鬼狂野好有鬼妹風格都幾玩得下咁!

落娼樓似紀香靚輕中樣貌示意圖

今日系boxing day,人人有聖誕禮物拆但我冇,剛好上交友apps識左個運動健將輕中,約左去荃灣海之戀見,諗住同佢食下tea,有feel上隔離如心爆房扑扑扑。

出來見到真人,細粒+飛機場同相差幾遠下,又冇乜feel冇互動,食完tea就即鬆人,去羊屋街市巡下,得六件丑熟中企企。即轉去穿窿皆吾濕洗樓,終見到夏威夷真人,細細粒樣ok但nmcot,再去運吉樓睇,嘩!乜甘多臺灣人妻,開四魚但有好多隱藏餐單,以前中過一次招就冇再試!

跟住膽粗粗去疫廈卓冥樓冒險,仲以為應該冇乜人,點知上到旺到不得了,唐易,衫扭都有人企巷外排街症,上樓途仲見到米奇沿電綫槽爬上去,d人成日話魚旦有米奇但我從未見過,終於系呢度領教到,嚇到我九都縮埋!

好多房都反牌,見甘鬼旺落去樓下隔離麥記,買左個芝士安格斯包加杯咖啡定定驚提提醒,慢慢嘆完再上去,見唐易扭中巷尾房上牌了,門口寫住“時裝模特”,開門系個高佻金毛模特靚輕中,開四魚淨屌,環吹加一魚,樣似崔迫加波大S身型,甘鬼正當然即入閘。

入房有侍浴,洗好上床囡先奶蓮再落力環吹,連袋袋都奶埋,吹功唔錯,然後囡騎馬,坐蓮,狗仔式啪啪啪狂屌,最終男上狂渣白滑大彈手真波狂屌爆佢出米青!行勻成個荃灣最正應該系呢件架啦!

今日去左CWB買野, 買完當然洗下樓, 夜晚去到FM, 今晚真係好少女有開, 數勻得十個左右有開,
見到mimi左邊間房有上牌, 係個細粒大波靚輕令, 見幾好笑容開五魚包環吹就入閘幫襯下佢。

有前後侍浴,洗好上床先奶蓮又用手同我按摩,認真爽爆!跟住細心同我環吹吹得勁舒服,
吹夠上套佢騎上黎不斷搖好享受咁既樣,然後轉坐蓮邊奶蓮邊屌,最終男上狂渣白滑真大波狂屌爆佢出米青!
服務認真幾好,有興趣可以去試試。

爽完順便去爬山睇下咩環境,今晚真係勁少女有開,約十幾個無乜特別,係久扭右巷見有金俄妹入房,
見到有兩件俄係房但無上牌,外邊有寫八魚,中意食俄人士可以去昅下。

跟住走人途經合仔,上左12字掃落去,大部分變晒住宅,得發扭有個之前低層成日開門傻笑個大笑姑婆陀北,
碌扭就開左大閘,有紅燈有寫有新女,下次早少少再去昅下有咩女,而易扭就全係樓上骨中女,得一間有開,
話係護士有肉地輕中,身材幾輕個樣有啲似葉扭,無乜驚喜,樓上骨都係去福落同5寶好啲!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆