上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
2.4k  865.1k

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2020-12-16 20:53 發表 查看引用來源

咸記新地St. 細粒皮褸長boot,一除衫嘩原來好能大波,又挺又脹粒lin又靚忍唔住要食下母乳,磨完一輪前戲,黎到重點入洞,嘩原来呢隻gap洞十分細小,好好屌,猛話我已經塞滿咗佢成條陰道,好能爽,抽插好好feel完全無浪費每次寸鳩棍肌 ...
師兄, 有冇地址提供?? 謝謝

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-12-26 21:27 發表 查看引用來源
今日系boxing day,人人有聖誕禮物拆但我冇,剛好上交友apps識左個運動健將輕中,約左去荃灣海之戀見,諗住同佢食下tea,有feel上隔離如心爆房扑扑扑。

出來見到真人,細粒+飛機場同相差幾遠下,又冇乜feel冇互動,食完tea就即鬆人, ...
呢隻女, 耍二千一穫.

回覆 361# THEATEAM 的帖子

都話申田地咯
去到有緣自然會遇到哈哈哈哈哈

引用:
原帖由 siew1203 於 2020-12-28 16:34 發表 查看引用來源
都話申田地咯
去到有緣自然會遇到哈哈哈哈哈
佢好勤力,去親都屌到。

講兩講又想揸佢大波波同屌佢小穴穴!!!!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2020-12-28 22:18 發表 查看引用來源

佢好勤力,去親都屌到。

係咪夜晚先出現? 下午放工行過唔覺有呢條女

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2020-12-28 22:18 發表 查看引用來源

佢好勤力,去親都屌到。

我都想屌爆佢個閪窿.

今晚路經老尖羅野,羅完當然去發記洗下樓,洗到碌扭左尾巷尾房,有件細粒靚輕中,樣似後生時既柏滋,開六魚包膠吹即入。

入房有前後侍浴,洗好上床囡兩邊薘頭都慢慢奶,然後上套落力吹奏,吹功唔錯,跟住騎上黎狂搖,最終男上狂渣昅手白滑真波狂屌爆佢出米青!波可渣但唔比捽同奶蓮,服務ok屌時好似屌梗後生版柏滋!大大滿足我童年時既夢想!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-12-29 23:13 發表 查看引用來源
今晚路經老尖羅野,羅完當然去發記洗下樓,洗到碌扭左尾巷尾房,有件細粒靚輕中,樣似後生時既柏滋,開六魚包膠吹即入。

入房有前後侍浴,洗好上床囡兩邊薘頭都慢慢奶,然後上套落力吹奏,吹功唔錯,跟住騎上黎狂搖,最終男上狂渣昅手白 ...
有冇一刻覺得自己 好能 Edison !!! Edison 奶柏豬個閪,仲有大把相,栢豬真係好能正,個閪粉紅色!!!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2020-12-30 08:37 發表 查看引用來源

有冇一刻覺得自己 好能 Edison !!! Edison 奶柏豬個閪,仲有大把相,栢豬真係好能正,個閪粉紅色!!!
都有架!件女幾似栢豬架!有性趣可以上去昅下!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-12-30 09:44 發表 查看引用來源
都有架!件女幾似栢豬架!有性趣可以上去昅下!
碌樓咁高??? 今日上去睇下. 不過無得啜波頭, 有d遺憾!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆