上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
2.4k  865.2k

1仔網 老觀樓上骨個個都靚樣靚身材 睇到硬硬地

妙記中段電子世界對面樓梯有好嘢食!!!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2020-12-31 19:59 發表 查看引用來源
妙記中段電子世界對面樓梯有好嘢食!!!
兩件後生一細粒馬美一件後生靚囡,快食兩魚半,食好野是可遇不可求啊!!! 仲要講廣東話 添!!!

回覆 373# YuanYuan 的帖子

糸丫,一黑一少金毛,下午3至晚11左右,其他免問哈哈

回覆 371# yanking200x 的帖子

網絡。。。乜都整到正架啦哈哈哈哈哈

回覆 365# slackerhui 的帖子

多數夜晚同凌晨1倆點,長駐咗3,4年哈哈

有日去ssp買完野,路經腹娃皆,諗住之前有師兄報告過有後生女,就去洗下樓昅昅,洗到影因鋪旁上易扭左巷尾房,有件細粒嗲聲後生女開門,樣令波大小肥,開四魚包膠吹即入。
有前後侍浴,洗好上床囡先慢慢奶蓮,再上套吹奏,吹功ok吹得幾舒服,跟住女上騎馬,坐蓮,男上狂渣狂屌出米青!可奶蓮但冇車牌服務幾好性價比高!

太子大藍街日耳柒,3號房白滑大波高挑靚輕中,身型一流,必食佳品!!!
8號房,老尖法利過檔後生樣靚高挑大奶子超得,呢件老尖收六魚,依家四魚唔食就申笨!!!

四魚落樓包吹,快去!!!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2021-1-2 15:28 發表 查看引用來源
太子大藍街日耳柒,3號房白滑大波高挑靚輕中,身型一流,必食佳品!!!
8號房,老尖法利過檔後生樣靚高挑大奶子超得,呢件老尖收六魚,依家四魚唔食就申笨!!!

四魚落樓包吹,快去!!! ...
甘正?今日行山行到腳軟,聽日即去食好野!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2021-1-2 18:52 發表 查看引用來源

甘正?今日行山行到腳軟,聽日即去食好野!
仲有鴨記日狗零號一樓新裝修靚房,同上環敢邦一摸一樣酒店式靚場,中間門口寫住空姐BB, 又係勁正,一開門嘩高挑靚模特身型,仲成對大奶 show 俾我睇埋應真全層最索最正斗,唔食對唔住細佬呀!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆