上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
2.4k  865.1k

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2021-1-3 00:59 發表 查看引用來源

仲有鴨記日狗零號一樓新裝修靚房,同上環敢邦一摸一樣酒店式靚場,中間門口寫住空姐BB, 又係勁正,一開門嘩高挑靚模特身型,仲成對大奶 show 俾我睇埋應真全層最索最正斗,唔食對唔住細佬呀!!! ...
呢層樓我都掃過,但幾次見空姐bb都反牌,尾房系佐敦工商果個奶水bb,成日sales貴餐,另有一個新女質素麻麻開四魚環吹要加一魚……所以系呢度冇食過女!

回覆 372# YuanYuan 的帖子

今晚10:30左右 落去乜都冇 是否返回神州大地?

引用:
原帖由 yanking200x 於 2021-1-3 23:25 發表 查看引用來源
今晚10:30左右 落去乜都冇 是否返回神州大地?
唔清楚今日冇巡妙記,话唔定俾人屌緊你遇唔到冇G運。最好聽日早少少89點再去碰下G運!!!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2021-1-2 15:28 發表 查看引用來源
太子大藍街日耳柒,3號房白滑大波高挑靚輕中,身型一流,必食佳品!!!
8號房,老尖法利過檔後生樣靚高挑大奶子超得,呢件老尖收六魚,依家四魚唔食就申笨!!!

四魚落樓包吹,快去!!! ...
睇文字介紹已然想食了.

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2021-1-2 15:28 發表 查看引用來源
太子大藍街日耳柒,3號房白滑大波高挑靚輕中,身型一流,必食佳品!!!
8號房,老尖法利過檔後生樣靚高挑大奶子超得,呢件老尖收六魚,依家四魚唔食就申笨!!!

剛路經上去睇,易扭仲未開大門,與3,8號房囡緣慳一面。上衫扭有件細粒輕中但唔令,上死扭得一件肥矮因而身型既大媽嚇九死我!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2021-1-4 13:58 發表 查看引用來源

剛路經上去睇,易扭仲未開大門,與3,8號房囡緣慳一面。上衫扭有件細粒輕中但唔令,上死扭得一件肥矮因而身型既大媽嚇九死我!
剛再上,2號房有上牌但話唔得聞,3,8號房見反牌,但好Q見有女出入,都系細粒輕中囡樣一般,唔通換左人?

今日早收工九痕痕經開上環,當然去kp洗下樓,洗到死扭右尾房,開門系個米六幾靚身型輕中幾正,有d似馬菜bb,開六魚包膠吹即入。

入房有前後侍浴,洗手上床囡先奶蓮再上套落力吹奏,吹功唔錯吹到好爽,硬左佢騎上黎邊狂搖我邊渣昅手真波,再轉坐鐵後最終男上狂渣波狂屌出野!服侍算ok樣靚身型正,唯獨欠車牌及唔比奶蓮。

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2021-1-4 14:17 發表 查看引用來源

剛再上,2號房有上牌但話唔得聞,3,8號房見反牌,但好Q見有女出入,都系細粒輕中囡樣一般,唔通換左人?
經常換人, 走馬燈咁轉.

引用:

呢度可能出左事!琴日同今日收工去易扭都系大門常關!有囡中左招?!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2021-1-3 00:59 發表 查看引用來源

仲有鴨記日狗零號一樓新裝修靚房,同上環敢邦一摸一樣酒店式靚場,中間門口寫住空姐BB, 又係勁正,一開門嘩高挑靚模特身型,仲成對大奶 show 俾我睇埋應真全層最索最正斗,唔食對唔住細佬呀!!! ...
剛洗完得空姐bb反牌,其餘有上牌但系質素麻麻地!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆