上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
2.4k  863.1k

引用:
原帖由 mikekophone 於 2020-8-18 18:57 發表 查看引用來源
請問枉中是哪裡啊Hongkonger97師兄?
枉X中心對面.....

回覆 30# mikekophone 的帖子

旺角中心丫
另荃記麥記旁棟161都好多女女。。。

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-8-18 20:19 發表 查看引用來源

枉X中心對面.....
昨晚去尖咀"髮脷", 由4/F掃落2/F, 都有好多檔開, 不過價錢畸高. 同以前比較, 少左一半麻甩佬了.

回覆 31# hongkonger97 的帖子

謝謝hongkonger97師兄及siew1203師兄!

回覆 33# hkg369 的帖子

富士一樣咁咯
平D又多佐敦荃湾都算長有。。。。

引用:
原帖由 siew1203 於 2020-8-19 18:42 發表 查看引用來源
富士一樣咁咯
平D又多佐敦荃湾都算長有。。。。
搵食艱難, 我未按鐘, 想走, 條女即刻開門求屌.

今晚老官財仔冇,巴位,紅AV各兩肥矮熟中,宵尾一高一肥矮熟中,甘Q地產一熟中,境况凄慘!

回覆 36# hkg369 的帖子

Ai..真糸雙重打擊
政治加肺炎。。。

今日去左甘Q洗樓,遇到個高佻瘦底靚技師,開四魚單鍾包出火即入,女全程有帶口罩。
入房p1按摩功夫ok按到成身鬆曬,p2佢撩我做nuru七魚,純波推五魚,佢話之前系港島spa做要收一叉野。
未試過nuru即管試下,臥底佢用nuru油推勻全身,再返轉白滑大波加粉飽又推又磨幾爽,最c服佢壓落黎欲求不滿用鮑魚磨我條J,爽過直接ML,最後大家互動下,我狂渣波捽蓮又狂捽碟下,比佢KO左米青如噴泉直射佢水濂洞旁!認真爽爆樂翻天!

第一次試,感覺同泰國/越南果d按摩差不多,不過用曬全身黎磨你,用鮑魚以好多ML體位一直淫叫一直磨,鮑魚磨棍仲爽過真ML!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆