上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
2.4k  883.5k

咸記脆華一細粒丑婆,得如六妖,尚街果檔兩妖,唔落冇損失!

琴日放假去老尖嘆左個tea buffet,食完九痕去左發記洗樓,呢水好旺好多替工新女,人流多返好多,洗到漆扭左巷中房,見有件米六高白滑靚身型輕中,樣有似dada,目測廿尾左右,開六魚包膠吹。

見甘正當然入閘,有前後侍浴,洗好忍唔住狂渣彈手昅手真波,又狂奶蓮又指插搞到佢好濕,跟住佢反正狂我蓮又上套吹奏,吹功唔錯吹到我好爽!然後佢騎上黎狂搖,再坐蓮,狗仔式啪啪啪,最終男上狂渣波狂屌出野! 條女性價比幾高大大滿足我!

六魚,有冇玩左半個鐘?

引用:
原帖由 hk_player 於 2021-2-8 01:44 發表 查看引用來源
六魚,有冇玩左半個鐘?
當然有,唔催鐘可以慢慢玩。

回覆 452# hongkonger97 的帖子

回港易大把陀北不停入港哈哈哈再加D大飛雞哈哈哈哈哈。

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2021-2-7 16:08 發表 查看引用來源
琴日放假去老尖嘆左個tea buffet,食完九痕去左發記洗樓,呢水好旺好多替工新女,人流多返好多,洗到漆扭左巷中房,見有件米六高白滑靚身型輕中,樣有似dada,目測廿尾左右,開六魚包膠吹。

見甘正當然入閘,有前後侍浴,洗好忍唔住狂渣 ...
如果撞正封發記,就可以慢慢洗樓,因為冇得走,焗住玩多幾條女到天光,第朝精盡力疲先返工!!!

今日同骨女吹過下水,佢地話一到夜晚跟本就無客,個個都驚封區!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2021-2-9 10:40 發表 查看引用來源

如果撞正封發記,就可以慢慢洗樓,因為冇得走,焗住玩多幾條女到天光,第朝精盡力疲先返工!!!
封左都冇地容身,玩女到天光都要有米青力有財力先得,所以最好黃昏六點前,夜晚八點後去就穩陣d!

引用:
原帖由 newbc 於 2021-2-9 15:05 發表 查看引用來源
今日同骨女吹過下水,佢地話一到夜晚跟本就無客,個個都驚封區!
當然!個個怕封區封廈,入夜變晒死城,骨女自然冇晒生意!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2021-2-9 17:05 發表 查看引用來源

當然!個個怕封區封廈,入夜變晒死城,骨女自然冇晒生意!
返工時間下午1點後,6點前又要散水走客,做得幾多轉呀?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆