上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
2.4k  862.8k

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-8-20 22:56 發表 查看引用來源
今日去左甘Q洗樓,遇到個高佻瘦底靚技師,開四魚單鍾包出火即入,女全程有帶口罩。
入房p1按摩功夫ok按到成身鬆曬,p2佢撩我做nuru七魚,純波推五魚,佢話之前系港島spa做要收一叉野。
未試過nuru即管試下,臥底佢用nuru油推勻全身 ...
師兄,樓層,房號可pm小弟,謝謝

引用:
原帖由 steveliu001 於 2020-8-21 00:34 發表 查看引用來源

師兄,樓層,房號可pm小弟,謝謝
易扭近時鐘果頭

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-8-20 23:17 發表 查看引用來源
第一次試,感覺同泰國/越南果d按摩差不多,不過用曬全身黎磨你,用鮑魚以好多ML體位一直淫叫一直磨,鮑魚磨棍仲爽過真ML!
"髮脷"屌閪, 開七魚, 我吾屌佢. 最後手作算.

回覆 39# hongkonger97 的帖子

之前YY個件嗎哈
不過佢凈開個大哈

今晚去左JD腹落洗樓,真係勁多人旺到不得了, 但好多傻佬係反牌既房前行黎行去唔知做乜,唔通中意偷聽人講同仆野?
洗到濕死扭仔尾房見到個高佻白滑長腿大波靚輕中技師樣似張靚泳(波大彈手蓮又大),按摩+c餐收七魚,p1按得幾好成身鬆晒,

p2同我按前列線同R袋袋,p3先上套落力膠吹,硬左騎上黎我狂渣波捽蓮狂屌,再轉坐蓮,狗仔,最後男上狂渣波狂屌出野!

服務唔錯會再返食!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-8-20 22:56 發表 查看引用來源
今日去左甘Q洗樓,遇到個高佻瘦底靚技師,開四魚單鍾包出火即入,女全程有帶口罩。
入房p1按摩功夫ok按到成身鬆曬,p2佢撩我做nuru七魚,純波推五魚,佢話之前系港島spa做要收一叉野。
未試過nuru即管試下,臥底佢用nuru油推勻全身 ...
小心奶野其實 體液接觸都危險
700其實開大仲好
不過你有你選擇啦

引用:
原帖由 uji_lover 於 2020-8-23 00:50 發表 查看引用來源

700其實開大仲好
不過你有你選擇啦
謝謝提醒, 其實諗返起都幾危,
個技師問過佢無C餐, 唔係開大好過~~
以前北上去關口啲口爆場都有光豬磨棍玩過幾次,
自從執晒後都無去囉, 咁耐無玩仲有nuru油推, 咁咪試下....

上星期五早專登去老觀睇睇,10點樂x樓未開,去財仔望到有3件黑衫背心短褲企企,算輕至中媽級,2舊成交上樓,原來炮屋係1樓1專門店,佢地開早場揾埋晨運$$,試過呢次吾會再試,太過商業化,任何動作都加$,好似街市講價咁,帶膠吹+50,環吹+100,又多限制,摸波不摸頭,卒之做佐冇引冇射收場,

引用:
原帖由 uji_lover 於 2020-8-23 00:50 發表 查看引用來源

700其實開大仲好
不過你有你選擇啦
師兄, 乃春袋吾可能戴套, 危險嗎?

今晚老官財仔兩妖,S粉一妖,宵尾兩中,紅V 四中一妖,甘Q地產四妖!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆