上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
2.4k  870.7k

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2021-2-17 19:53 發表 查看引用來源
有件高挑靚中話兩魚包吹!!!
兩魚淨膠吹兩野就踢你落樓?

回覆 488# YuanYuan 的帖子

東堤個邊通常糸企企個D外型真糸好唔掂,又老又土又樣衰衰超級村姑。。好D個D多數糸足浴落嚟拉客哈。。。。

老官勁多企唒出黎,都有十幾個,當然都系長駐女為主哈

引用:
原帖由 siew1203 於 2021-2-18 07:43 發表 查看引用來源
老官勁多企唒出黎,都有十幾個,當然都系長駐女為主哈
昨日去YL一樓一, 講好三魚半, 入門即派利是. 到比家用時, 條女話"新正頭, 比多一魚啦". 師兄有無試過??

引用:
原帖由 siew1203 於 2021-2-18 07:41 發表 查看引用來源
東堤個邊通常糸企企個D外型真糸好唔掂,又老又土又樣衰衰超級村姑。。好D個D多數糸足浴落嚟拉客哈。。。。
足浴都係東堤落樓?想睇岩先上。。

第四波緩和後出征魚旦

而家第四波疫情開始緩和後,琴日開放防疫禁令,甘好時機當然要出征魚旦,今日早收去左洗樓,14樓得1件舊女,13樓有8-9件有新有舊,其餘樓層好少女。

系漆樓食左件高佻白滑令輕中,收五魚包環吹,白滑昅手真波好渣,S身型fit到漏,冲好涼女先細心奶蓮,再落力環吹吹功一流,跟住男上,坐蓮,狗仔式啪啪啪,最後男上狂渣波狂屌出野!囡囡認真好屌會再翻食!

回覆 496# hongkonger97 的帖子

師兄講開YL我最近去左YL興發樓三樓9室試左呢條女好唔掂,廣告話60分鐘,實際只有40分鐘左右。摧鐘無力水,好求其,掂下都唔得,如果要掂下或者開大要加錢$700,絕對唔想開大太貴。話自己三十幾點知俾錢佢找錢比我見到佢個樣應該五十頭都有,個人成個謝晒😔。但睇佢樣唔似五十頭。我去個陣收$350,而家見到佢廣告加左價$380一D都唔值,我中左伏,話俾各位師兄知道,唔想再有人仲伏。囡囡link:
https://go141.com/zh/A27220-%E5% ... A6%83%E5%A6%83.html

附件

回覆 494# hkg369 的帖子

踩佢有味,隨意隨你比多少TIPS就有,自己應對,大家成年人唔糸小朋友毫無心計手段道行之類哈

回覆 495# hk_player 的帖子

有D會出去遊吓街撩客,生意唔好啩哈哈。

引用:
原帖由 5532 於 2021-2-20 06:58 發表 查看引用來源
師兄講開YL我最近去左YL興發樓三樓9室試左呢條女好唔掂,廣告話60分鐘,實際只有40分鐘左右。摧鐘無力水,好求其,掂下都唔得,如果要掂下或者開大要加錢$700,絕對唔想開大太貴。話自己三十幾點知俾錢佢找錢比我見到佢個樣應該 ...
usb我多數會去佐敦腹落,旺角5寶,觀塘甘Q,有上牌既先禁鐘睇現貨,門口講明要乜服務收幾錢,啱先入閘,切忌睇廣告揾笨七具多!
b餐預4魚,c餐預6-7魚。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆