上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
2.4k  870.8k

貴一兩魚唔緊要,但質素真係要好至得.

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2021-2-20 05:26 PM 發表 查看引用來源

usb我多數會去佐敦腹落,旺角5寶,觀塘甘Q,有上牌既先禁鐘睇現貨,門口講明要乜服務收幾錢,啱先入閘,切忌睇廣告揾笨七具多!
b餐預4魚,c餐預6-7魚。 ...
謝謝師兄的分享和指導,講漏左一樣野,呢個囡囡似係揾船客。

老觀太平洋有好嘢細粒大波白淨長髮中,貼身短裙长砵有腰前面小腩,之前未見過,淫眼挑逗路過麻甩幾正!!!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2021-2-24 20:58 發表 查看引用來源
老觀太平洋有好嘢細粒大波白淨長髮中,貼身短裙长砵有腰前面小腩,之前未見過,淫眼挑逗路過麻甩幾正!!!
多謝YY兄推介!真系甘正?今日收工過去老觀昅下先!

引用:
原帖由 siew1203 於 2021-2-20 08:28 發表 查看引用來源
踩佢有味,隨意隨你比多少TIPS就有,自己應對,大家成年人唔糸小朋友毫無心計手段道行之類哈
昨晚再去番屌, 佢收番原價, 無再問利是. 算啦, 反正服務OK

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2021-2-25 13:23 發表 查看引用來源

多謝YY兄推介!真系甘正?今日收工過去老觀昅下先!
有冇見到??
今日好似唔覺佢有出現 !!!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2021-2-25 20:49 發表 查看引用來源

有冇見到??
今日好似唔覺佢有出現 !!!
冇見到,可能兼職一日就冇做了!

回覆 505# hkg369 的帖子

原價便可,唔使煩。。。。。

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2021-2-24 20:58 發表 查看引用來源
今日又去老觀昅過,巴位得兩件細丑熟中!落d有三件中,一件生臉口金毛露雙半球克褸克短裙輕中,身材勁但樣一般,系咪YY講果件?
其餘得d老妖可食度偏低!

反而呢水落娼樓好多141靚輕中替工開工,四魚包膠吹又前後有涼冲!好過去食老妖企企!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆