上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
2.4k  862.9k

剛見老觀巴位有件長金毛灰連身短裙中,樣一般但對野幾大!系咪YY講果件?但吸引力麻麻……

最後系落娼糖衫扭前梯旁右巷頭房,食左件高質靚輕中,波大閪窄收四魚包膠吹,環吹加一魚服務還可以,勝在生臉口樣令身材正!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2021-2-27 18:45 發表 查看引用來源
剛見老觀巴位有件長金毛灰連身短裙中,樣一般但對野幾大!系咪YY講果件?但吸引力麻麻……
之前個件唔是长金髮,但係是一件頭粉藍色短裙,著對长boot,唔知呢幾日會唔會染咗頭髮 !!!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2021-2-27 21:01 發表 查看引用來源
之前個件唔是长金髮,但係是一件頭粉藍色短裙,著對长boot,唔知呢幾日會唔會染咗頭髮 !!!
好似見到有件著克色短裙著對長boot, 可能係你講呢件, 但係佢企係刀劏面館附近!
老觀吧位大家要小心,呢度係偷錢黨熱點,好易奶晒比啲賊婆雞偷晒你啲錢!!!

回覆 514# hongkonger97 的帖子

總共兩件,都糸長髮,一金一黑,都糸巴位,有時一齊企邊吹水邊等客哈。

引用:
原帖由 siew1203 於 2021-2-28 16:56 發表 查看引用來源
總共兩件,都糸長髮,一金一黑,都糸巴位,有時一齊企邊吹水邊等客哈。
呢兩件可食度低,所以唔使特登去以免食白果!

今日搵 agent 野食,上咗旺角一件靚輕中,地方骨子又乾淨私隱度高,估唔到服務仲超好有埋毒龍前後幫沖涼,鐘意可以奶gap,不過收6魚唔可以成日玩,留番D食企企,不過有時食下貴野平衡番先有癮!!!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2021-3-1 00:18 發表 查看引用來源
今日搵 agent 野食,上咗旺角一件靚輕中,地方骨子又乾淨私隱度高,估唔到服務仲超好有埋毒龍前後幫沖涼,鐘意可以奶gap,不過收6魚唔可以成日玩,留番D食企企,不過有時食下貴野平衡番先有癮!!! ...
系咪女淫皆?我今晚都有去!試左件大波白滑皮膚令輕中,收六魚有按摩前後侍浴環吹扑野,服務超正可能我地系同一件囡?

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2021-3-1 08:23 發表 查看引用來源

系咪女淫皆?我今晚都有去!試左件大波白滑皮膚令輕中,收六魚有按摩前後侍浴環吹扑野,服務超正可能我地系同一件囡?
而家周圍都係依D agent,上4台睇睇大把,一個agent hold三四件都要走均油尖旺幾幢大厦先睇得晒,我唔係女飲街個邊,我去咗賣電話個邊!!!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2021-3-1 11:51 發表 查看引用來源
而家周圍都係依D agent,上4台睇睇大把,一個agent hold三四件都要走均油尖旺幾幢大厦先睇得晒,我唔係女飲街個邊,我去咗賣電話個邊!!!
甘又系,之前去都系唔同地點又成日轉,生意真系好旺要約紅牌既都好難!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆