上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
2.4k  870.7k

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2021-3-1 08:23 發表 查看引用來源

系咪女淫皆?我今晚都有去!試左件大波白滑皮膚令輕中,收六魚有按摩前後侍浴環吹扑野,服務超正可能我地系同一件囡?
CHING有無pm介紹

回覆 520# hongkonger97 的帖子

疫情選擇少咗變成供不應求
夜總會坐枱個D就相反缺錢有約即到咁濟因長期唔比開哈

引用:
原帖由 siew1203 於 2021-3-1 20:07 發表 查看引用來源
師兄。夜總會開返?

回覆 523# yanking200x 的帖子

有約即到意思出面自己安排地方玩。

引用:
原帖由 siew1203 於 2021-3-1 20:07 發表 查看引用來源
有個試過約出來開1Q 2千,射出即走,質素同五魚中女一樣!真系嘥九氣!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2021-3-2 18:17 發表 查看引用來源

有個試過約出來開1Q 2千,射出即走,質素同五魚中女一樣!真系嘥九氣!
最終去左太子屈人寺樓上易扭右中房,食左件老翻陳海琳,身型細粒白滑對真波好彈手,四魚包膠吹,服侍幾好變身做左加泳狂屌爆左佢個索老婆!

回覆 525# hongkonger97 的帖子

私做就多數求其多架啦,始終無人管,主要糸想出嚟賺坐枱費,自己安排地方飲個D。

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2021-3-2 18:59 發表 查看引用來源

最終去左太子屈人寺樓上易扭右中房,食左件老翻陳海琳,身型細粒白滑對真波好彈手,四魚包膠吹,服侍幾好變身做左加泳狂屌爆左佢個索老婆!
三張幾??? 四魚抵屌啦. 屈人寺樓上?.........比多少少提示, 就功得無量.

今晚路過老妙,牌頭有九妖,肥仔位兩後生瘦妹可食,li姐位一肥妹麻麻,另一瘦妹(好怕羞成日縮入梯底)可食,0波得兩妖!

YY兄之前推介既ssp鴨記長腿胸姐bb重出江湖,去左老妙附近開檔,服務更勝從前,樣令身材正白滑大真波+長腿,唔食真系有損失!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆