上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
2.4k  871.2k

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2021-3-3 20:26 發表 查看引用來源
YY兄之前推介既ssp鴨記長腿胸姐bb重出江湖,去左老妙附近開檔,服務更勝從前,樣令身材正白滑大真波+長腿,唔食真系有損失!
鴨記成日反牌個件长腿空姐??真估唔到會落妙記開工!!! 係咪去咗白家事街個度??

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2021-3-3 21:22 發表 查看引用來源
鴨記成日反牌個件长腿空姐??真估唔到會落妙記開工!!! 係咪去咗白家事街個度??
係呀,你仲記得!唔係白記,係尚街啲囡成日劏客劏到出晒名果幢大廈!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2021-3-3 22:11 發表 查看引用來源

係呀,你仲記得!唔係白記,係尚街啲囡成日劏客劏到出晒名果幢大廈!
哦工傷吖嘛,等我搵日又去碰碰運氣先!!!

回覆 532# hongkonger97 的帖子

工商是也哈哈哈哈哈哈哈。。。

謝謝你

你好師兄,可否告知地址,電話。
謝謝ote]原帖由 YuanYuan 於 2021-3-3 21:22 發表 查看引用來源
鴨記成日反牌個件长腿空姐??真估唔到會落妙記開工!!! 係咪去咗白家事街個度?? [/quote]

下晝咸記開心至永東有件眼鏡高挑黑絲長腿長boot中okay可食,佢徘徊同幾隻丑肥中吹水,入完馬會想食點知等兜咗幾個圈都唔見,可能返咗歸,有冇其他師兄食過? 會唔會係偷錢黨??

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2021-3-3 20:26 發表 查看引用來源
YY兄之前推介既ssp鴨記長腿胸姐bb重出江湖,去左老妙附近開檔,服務更勝從前,樣令身材正白滑大真波+長腿,唔食真系有損失!
工商應該要5魚或以上?

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2021-3-2 18:59 發表 查看引用來源

最終去左太子屈人寺樓上易扭右中房,食左件老翻陳海琳,身型細粒白滑對真波好彈手,四魚包膠吹,服侍幾好變身做左加泳狂屌爆左佢個索老婆!
太子屈人寺?
係地鐵站彌敦道?
定係指壓附近?

回覆 536# YuanYuan 的帖子

已企咗3 4個月
開心乍女如200即Ok無問題
里面有D如開你300 350似系偷錢
覺得你老司機打發你走之類。。。

回覆 537# hk_player 的帖子

多數糸
450至600多

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆