上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
2.4k  871.2k

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2021-3-11 14:03 發表 查看引用來源

有興趣就上妙記泰泰檔,女雖然極少,但係都叫後生D, 每檔得一至兩件,睇過兩三檔,其實唔介意同南亞仔share閪窿D的話都屌得過都係魚八俾埋貼士兩魚囉好過长食師9 個口又臭喎!!! ...
泰泰咩質素,有冇涼沖?

回覆 561# qwertyuiop2016 的帖子

徐褲坐糸到會幫你洗弟弟,有水盆。。。。。。。哈。。。。。你可自己去沖涼。。。哈

屌泰泰要洗鳩,陀北企又唔使洗鳩先

今日咸記好唔好景??

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2021-3-13 15:51 發表 查看引用來源
今日咸記好唔好景??
琴晚巡過咸記,依舊系果幾隻老妖,想有好野食要等大陸關全通唔使隔離先有希望!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2021-3-13 15:51 發表 查看引用來源
今日咸記好唔好景??
咸記就唔知,但老官就大旺!宵尾六妖,紅V六妖,財仔至霜深六妖,m便三妖,巴位冇!大把熟中老妖任你揀!

回覆 564# YuanYuan 的帖子

日日一樣。。。三洋個兩三件。。。開心個四五件。。。日本城個五六件。。。申街個六七件。。。。之類。。。。日日糸到企。。。朝九晚凌晨一,二之類。。。。。

引用:
原帖由 siew1203 於 2021-3-13 17:47 發表 查看引用來源
日日一樣。。。三洋個兩三件。。。開心個四五件。。。日本城個五六件。。。申街個六七件。。。。之類。。。。日日糸到企。。。朝九晚凌晨一,二之類。。。。。 ...
所以最終一句形容,系“唔落冇損失!”

引用:
今日咸記好唔好景??
YY兄!而家老冠巴位,有件長金毛連身短灰白波鞋,細粒輕中好似唔錯!好姣路過送上電眼電到你暈暈地!快d黎屌爆佢!

回覆 569# hongkonger97 的帖子

糸,身材亦妙条。。。。。。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆