上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
2.4k  871.2k

引用:
原帖由 siew1203 於 2021-3-13 18:45 發表 查看引用來源
糸,身材亦妙条。。。。。。。
你食左?有包膠嗎?

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2021-3-13 18:51 發表 查看引用來源

你食左?有包膠嗎?
衰禾皆屎近恭賜旁有件高佻米七長腿姣令中,開兩魚包膠吹,有冲涼吹功掂服務好,乜體位都屌得,身型令白滑大真波+有肉地大patpat,狗仔式啪啪啪勁爽!必食推介!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2021-3-13 18:33 發表 查看引用來源

YY兄!而家老冠巴位,有件長金毛連身短灰白波鞋,細粒輕中好似唔錯!好姣路過送上電眼電到你暈暈地!快d黎屌爆佢!
識得拋生藕,好似係上次我講個件輕中,屌得過!!!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2021-3-13 20:33 發表 查看引用來源

衰禾皆屎近恭賜旁有件高佻米七長腿姣令中,開兩魚包膠吹,有冲涼吹功掂服務好,乜體位都屌得,身型令白滑大真波+有肉地大patpat,狗仔式啪啪啪勁爽!必食推介! ...
呢件熟婦經常做孤獨精獨自企街巿路邊,多數穿长褲,個樣老D估唔倒咁好蕉呼!!!

今日放假去左土記巡下食下野,食完路經腸零死吾仔,上易扭右房禁鐘,開門系件高佻白滑短克髮大粒墨令輕中,開四魚包膠吹環吹加一魚,有前後侍浴一邊洗一邊bm加捽JJ爽到爆!上床又奶蓮又吹奏姣到出汁!搞到勁硬上套屌咩體位都得,白滑真大波加彈手大patpat狗仔式一流!真系估唔到土記仲有好野食!

回覆 571# hongkonger97 的帖子

未試丫,經過兜吓昅到乍哈哈哈。

佢幾點會出現 ? thanks
引用:
原帖由 YuanYuan 於 2021-3-13 10:53 PM 發表 查看引用來源
呢件熟婦經常做孤獨精獨自企街巿路邊,多數穿长褲,個樣老D估唔倒咁好蕉呼!!!

引用:
原帖由 frankielam888 於 2021-3-17 18:16 發表 查看引用來源
佢幾點會出現 ? thanks  
呢個星期唔見咗佢

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2021-3-17 23:18 發表 查看引用來源

呢個星期唔見咗佢
佢好早收工,所以最好茶市時間去!

今晚系老妙li姐位食左件細粒著低胸連身白裙既A貨迪巴,皮膚白滑昅手真波,三魚包膠吹服務態度好有笑容,吹奏完先騎上黎屌,再男上狂渣波狂屌出野,可以返食!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆