上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
2.4k  859.1k

呢水落娼好多新女替工上場!有d質素都唔錯!試左唐衫依旭房高佻靚輕中,目測三張尾皮膚白滑波大,四魚包膠吹,有前後服務態度好唔催鐘!誠意推介!

今日茶市路經土記x豐客棧梯口,見有兩件企輕中,一肥矮樣麻麻,一高佻長腿瘦有昅手真波,試左高呢件,兩魚淨屌,膠吹+五草,環吹+一魚,服務算ok唔催鐘慢慢玩,可奶蓮及奶白滑長腿,環吹吹左好耐吹功一流,房新淨地方企理可前後冲涼,好過去老妙同咸記。

回覆 52# hongkonger97 的帖子

Hongkonger97師兄請問x豐客棧係邊條街? 謝謝!

回覆 53# mikekophone 的帖子

益豐吧。。。。。。。。

引用:
原帖由 mikekophone 於 2020-8-31 00:30 發表 查看引用來源
九龍邊個區有個(土)字,條道都有呢個字

引用:
原帖由 mikekophone 於 2020-8-31 00:30 發表 查看引用來源
土x wan road, 近馬x wai road

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-8-30 21:37 發表 查看引用來源
今日茶市路經土記x豐客棧梯口,見有兩件企輕中,一肥矮樣麻麻,一高佻長腿瘦有昅手真波,試左高呢件,兩魚淨屌,膠吹+五草,環吹+一魚,服務算ok唔催鐘慢慢玩,可奶蓮及奶白滑長腿,環吹吹左好耐吹功一流,房新淨地方企理可前後冲涼,好過去 ...
好耐無食土記企,係咪上賓館開波?以前食過兩三件都係上賓館房

回覆 57# YuanYuan 的帖子

係,類似老妙平記果隻幾新淨。

。按錯左。。。。

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-8-30 21:37 發表 查看引用來源
今日茶市路經土記x豐客棧梯口,見有兩件企輕中,一肥矮樣麻麻,一高佻長腿瘦有昅手真波,試左高呢件,兩魚淨屌,膠吹+五草,環吹+一魚,服務算ok唔催鐘慢慢玩,可奶蓮及奶白滑長腿,環吹吹左好耐吹功一流,房新淨地方企理可前後冲涼,好過去 ...
屌閪兩魚. 真系好平.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆