上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
2.4k  861.3k

回覆 680# TommyZee 的帖子

嚟得過D梗糸唔返上去住啦哈哈哈哈糸上面如無收入自然要回港易搞搞佢啦哈哈哈哈

回覆 679# hkg369 的帖子

哈哈哈哈硬食住先哈哈哈哈哈哈

回覆 648# YuanYuan 的帖子

短髮個件嗎哈哈哈哈哈。。。

引用:
原帖由 siew1203 於 2021-4-30 01:06 發表 查看引用來源
短髮個件嗎哈哈哈哈哈。。。
又試下食六魚agent囡囡,話就話服侍周到,查實係個客服侍條囡多D。條靚輕中係咁唉好舒服,話自己從來冇試過俾人錫到標水,嘩自問只係出咗兩成工力使唔使咁誇。個agent叫做文迪,佢D囡都試過幾次又不至于好高質,但幾次都唔會太失望,在此缺囡時候係做得唔錯地方又乾淨係值得試下。

我都知有一間收六魚的在新界區,唔知係咪同一間呢?

琴晚落狗屎大雨, 去左SSP洗樓見到件高佻白滑靚輕中目測三張少有咁清純!
囡係新做先返第二日, 開四魚包環吹,入房無侍浴以為伏伏地,洗好出黎先渣白滑大真波,再推佢落床慢慢又狂渣狂奶蓮,沿住奶落去就69互動我奶西佢環吹,奶到佢西水長流夾成身震晒求我快啲屌佢,跟住磨鮑磨一陣就上套男上狂渣彈手大波狂屌,跟住順勢一野咀落去大車脷疊脷車住黎狂屌出野!新女下海feel確實係寧舍不同!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2021-5-5 00:57 發表 查看引用來源
琴晚落狗屎大雨, 去左SSP洗樓見到件高佻白滑靚輕中目測三張少有咁清純!
囡係新做先返第二日, 開四魚包環吹,入房無侍浴以為伏伏地,洗好出黎先渣白滑大真波,再推佢落床慢慢又狂渣狂奶蓮,沿住奶落去就69互動我奶西佢環吹,奶到 ...
師兄,有無地址?
唔該晒

見YY兄成日系泉記出沒,之前食到好野可惜冇地址,見四臺有包膠話有好野,今日得閑去巡下,皆屎麥記旁jer明扭義扭有三件輕中一般開四魚,另見一件高佻輕中幾好,諗兩諗已被截左糊,推介果件長反牌;lin平冇開;暈龍有三件輕中一可食開四魚,一陣去穿窿昅下睇下d企企質素點。

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2021-5-9 18:41 發表 查看引用來源
見YY兄成日系泉記出沒,之前食到好野可惜冇地址,見四臺有包膠話有好野,今日得閑去巡下,皆屎麥記旁jer明扭義扭有三件輕中一般開四魚,另見一件高佻輕中幾好,諗兩諗已被截左糊,推介果件長反牌;lin平冇開;暈龍有三件輕中一可食開四 ...
成個月冇去老荃,上次去穿窿街有件瘦底高挑黑珍珠10點出沒都唔錯幾斯文後生,寒背街都係50路多,冇驚喜下走人,唔知而家七仔位有冇新野,另外中間足仔樓梯位見過黑絲輕中,唔知走未

回覆 688# hongkonger97 的帖子

剛去穿窿皆尾駝背皆,行到中段見一矮白衫小肥大波中,再行見一高佻克厘裙人妻,開兩魚包膠吹,入房有前後冲涼,洗好上床囡上套落力吹奏,吹功好掂好c服,硬左佢騎上黎狂搖姣到出汁,跟住轉狗仔式啪啪啪,最後男上邊狂渣白滑真波邊大車脷疊脷狂屌出野!呢水泉企幾得下!好過去卓明多數DM啦!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆