上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
2.4k  866.8k

今日約左女去食lunch再睇戲,睇戲時想摸下條女即縮,好冇癮!睇完去左JD福樂洗樓,系中層左右頭房,寫系後生替工,見到件目測三張左右靚樣靚身型川妹子,開四魚包出火,ok入房先自己冲好涼。

上床囡按摩按左四個字,跟住叫我升級到加按前列綫及波D,要六魚包六十分鐘,我冇所謂照升,囡好細心慢慢按前列綫,棍棍同旦旦,跟住解甲,我狂渣昅手真波又摔蟹,囡就邊起機邊淫叫,終於比佢KO左,按功ok起機技巧唔錯,爽完開開心心落樓回家去!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2021-8-22 21:34 發表 查看引用來源
今日約左女去食lunch再睇戲,睇戲時想摸下條女即縮,好冇癮!睇完去左JD福樂洗樓,系中層左右頭房,寫系後生替工,見到件目測三張左右靚樣靚身型川妹子,開四魚包出火,ok入房先自己冲好涼。

上床囡按摩按左四個字,跟住叫我升級到加 ...
乜依家咁易滿足,食個飛機餐已經high high ??

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2021-8-21 20:25 發表 查看引用來源

今日黃昏路經見唔到你講呢, 可能旺鐘旺到見唔到...其餘長駐老妖見到都無胃口....
我剛剛又見到,呢件算係近來比較後生貨色,OK可食

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2021-8-22 23:16 發表 查看引用來源
乜依家咁易滿足,食個飛機餐已經high high ??
而家年紀大,按摩下傾下計慢慢享受下,好過食企或一仔甘趕頭趕命,有時好累起機仲c服!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2021-8-23 19:44 發表 查看引用來源

甘下次要再去昅昅佈下佢先!

今日經鄉克性地做完野,去左脷記死扭見到件小肥靚後生妹,開五魚包膠吹,
有前後侍浴,上床先上套細心吹奏吹左有6,7分鐘,吹功ok吹到好硬就騎上黎狂搖,
跟住狗仔式啪啪啪,最終男上狂渣白滑大真波狂屌出米青!女服務唔錯好旺場!
估唔到去到甘遠都食到好野!

回覆 786# hongkonger97 的帖子

師兄後生妹大約幾多歲,叫甚麼名或者位置在死扭哪裡啊? 謝謝

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2021-8-23 19:44 發表 查看引用來源

剛系果頭見到件高佻輕中長克髮,著克衫長深藍牛,唔知係咪你講果件,但確實比較後生!

引用:

今晚見到你講果條後生妹,細粒皮膚白滑,本來想試但遇到高佻老相好,即上房慢慢玩,有環吹奶蓮大車,騎馬坐蓮狗仔慢慢屌,最終大車脷曡脷男上狂屌出米青,完美的一餐,完事比左兩魚+tips。

回覆 789# hongkonger97 的帖子

普通啦糸廟梗算后生哈哈糸細粒白滑少金毛重慶妹已企3個月啦哈哈哈哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆