上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
2.4k  866.9k

角慶連放三日好開心,今日收工即去魚旦洗下樓,搭lift上實死,左右巷兩件輕中,左肥醜右細粒可食,左左金短毛高佻舊女。

實生左左兩舊,左右一舊一新中一般,右左一及右一中一般。

實易冇,實旭兩中一般,而家囡少要求冇得高唔系冇啖好食!

洗到實字右尾房,有件輕中瘦底昅手波樣ok, 收五魚包膠吹,有前後侍浴,吸功唔錯吹奏用心,跟住女上,狗仔式,男上狂渣波狂屌出野!

食完再洗下,都唔見有乜好野,到吾字左巷頭房見一件有肉地大波幼好似唔錯,下次先再試!

回覆 800# YuanYuan 的帖子

老官最近多返企哈哈哈哈哈哈

回覆 802# siew1203 的帖子

請問係邊個位多企企?

回覆 803# Stussymac 的帖子

老官咪小巴銀行財仔多哈哈

回覆 804# siew1203 的帖子

果d都係舊野…以為有新貨

引用:
原帖由 Stussymac 於 2021-10-5 22:09 發表 查看引用來源
果d都係舊野…以為有新貨
企唔見有新貨, 反而落娼同9仔粉旁有新既回港易陀北一仔, 收四魚包膠吹, 有啲會收貴啲....

回覆 805# Stussymac 的帖子

間中多1件新哈哈10件有1件咁咯哈哈哈

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2021-8-24 12:03 發表 查看引用來源

而家年紀大,按摩下傾下計慢慢享受下,好過食企或一仔甘趕頭趕命,有時好累起機仲c服!
師兄,起機仲C服,呢樣不苟同。
大家都年紀大,小弟退休已多年,已多次比較體會過,打機真係攰D及傷身架,古人講過冇錯架。
要陰陽調和愈調愈精神,才符養生之道。

引用:
原帖由 eg9523 於 2021-10-6 15:39 發表 查看引用來源

師兄,起機仲C服,呢樣不苟同。
大家都年紀大,小弟退休已多年,已多次比較體會過,打機真係攰D及傷身架,古人講過冇錯架。
要陰陽調和愈調愈精神,才符養生之道。 ...
獨陽不生,孤陰不長,古人又那會估到,現今隔咗層膠笠,已大大降低晒調和作用呢!

引用:
原帖由 kamshek 於 2021-10-6 17:26 發表 查看引用來源

獨陽不生,孤陰不長,古人又那會估到,現今隔咗層膠笠,已大大降低晒調和作用呢!
嘻嘻,除左膠笠位置,大部分有肌膚親親.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆