上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
2.4k  872.0k

老觀係有一兩件新囡,個西仲好緊添,其中一件波大但係石頭波

回覆 811# YuanYuan 的帖子

咪就糸,D人又瞢又唔知哈哈哈。。。

上次角慶前去魚旦食左件靚輕中窿窄好招呼好好屌, 回味無窮可惜之後好忙無空檔上去,  

咁啱琴晚八號波落左既周日,無乜落雨就即去洗下樓, 呢度少左好多囡, 去返實扭左只見兩件囡,

之前果件唔見左....可惜, 跟住洗落去, 狗扭勁多人係巷仔,原來左右巷有件幼勁多人企外面,

等佢做完客上牌睇佢, 成班人焗到成身衫褲都濕透, 乜而家啲人咁得閒無野做???

跟住上返去頂樓, 係左右巷頭房, 見到件細粒靚輕中幾靚幾好笑容, 見佢成日反牌好少上牌,

開價五魚包膠吹,加一魚環吹即入,沖涼自己沖感覺少少伏, 洗完上床佢黎服侍我,

又奶蓮又奶旦旦好細心咁奶,奶得好舒服,然後落力環吹吹左有5,6分鐘吹功唔錯,

跟住佢騎上黎狂搖我狂渣波,再邊奶蓮邊坐蓮, 最後男上狂渣波狂屌出野!可小車錫臉可奶蓮,

服務算幾好!

好過去食啲幼怕無服務貼錢買難受!

今夜老全都有三四件新,舊囡反而唔多!!!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2021-10-18 21:40 發表 查看引用來源
今夜老全都有三四件新,舊囡反而唔多!!!
見唔見到黑妹??

引用:
原帖由 kit1024 於 2021-10-18 22:47 發表 查看引用來源

見唔見到黑妹??
黑妹唔見,佢要起碼十點先出現

天氣開始凍九痕痕想屌閪取暖, 琴日放假先去老官, 係衰鵝行左轉舊女多唔見有啱心水,V7搵返老相好, 高佻靚輕中, 全程自動波又大車又環吹又騎馬狂搖, 最後男上大車車住出野爽爆;

滿足後出左去老廟食宵夜, 食完暖笠笠再飲罐紅手提下醒, 行下老廟牌頭依舊老妖無性趣,
行到光頭位有件細粒輕中無乜笑容黑臉咁, 去到麗姐位鬼影都無, 行去尚街依舊班骨嫂,
無乜邊個吸引, 最後上去工傷搵老相好, 白滑大波長腿靚胸姐BB, 前後侍浴, 大車69互動前奏,
搞到勁硬佢騎上黎發晒姣狂搖, 跟住轉男人邊大車邊屌, 最終狂渣彈手白滑大真波狂屌出野!

周末寒風冷連屌孖Q取暖滋陰補陽,確實身心舒暢無得頂!!!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2021-10-23 11:53 發表 查看引用來源
天氣開始凍九痕痕想屌閪取暖, 琴日放假先去老官, 係衰鵝行左轉舊女多唔見有啱心水,V7搵返老相好, 高佻靚輕中, 全程自動波又大車又環吹又騎馬狂搖, 最後男上大車車住出野爽爆;

滿足後出左去老廟食宵夜, 食完暖笠笠再 ...
又孖Q......

琴晚身痕去左SSP 昅昅有咩正野,包括髮仔,一仔同樓上骨, 認真唔能掂,行勻成個SSP無件得, 一仔同樓上骨反牌多,
掛牌既開門見到想反胃咁濟;痛定思痛即刻毫不猶疑去拮魚旦, 上到實死得左右得一間有反牌, 入邊果間開燈但無掛牌;

落實衫見都係舊陀中無得得...即SKIP,

實易至實扭都無料到,狗扭左左成班友係巷內等唔知等乜,發扭一舊樣,漆扭舊泰唔啱食,碌扭左左一件肥妹唔啱食,

去到唔扭左見有兩間掛牌,尾房禁鐘一開係個細粒靚川幼,皮膚白滑彈力昅手真波,開五魚五即入!

入房有前後侍浴,上床問要唔要環吹要加一魚,當然要啦!跟住細心奶蓮再落力環吹吹左好耐,仲奶埋袋袋好好功夫!

奶到好硬就叫佢上套騎上黎搖,望住個靚樣渣住白滑大真波係度屌,跟住轉狗仔式啪啪啪,邊屌邊拍彈手大patpat爽到爆!

最後男上邊大車脷疊脷邊狂屌出野!幼幼皮膚幼嫰窿好窄,確實係唔同啲!屌完都唔想再屌陀北中女囉!

老冠褲淫山頂有後生白滑短髮新囡,呢件不得了呀,快快去唔好走寶呀!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆