上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
2.4k  873.3k

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2021-11-13 13:30 發表 查看引用來源
早兩日係男驚街預約咗條囡,囡三字頭,溫柔有禮,有侍浴,一開波先黎添下波波,佢錫勻我全身,跟住錫弟弟,奶下袋,然後立即調轉頭黎個69互瀨,非常之high,套餐六魚,好玩!!! ...
點約㗎? Pm pls

今日上海街杏仔好早開工,已經企咗三件高挑長腿黑絲白絲係樓梯口搶客

有無人食過錦邦6樓高白大波妹

引用:
原帖由 Nighthawk2010 於 2021-12-8 19:00 發表 查看引用來源
有無人食過錦邦6樓高白大波妹
唔好去kp又貴又冇服務又要屈加錢!
去附HL揾祖蓮娜啦!收五魚服務好唔催鐘唔會老屈!

今日走咗一轉九龍城,都有好野食,白滑高挑長腿大波輕中都有唔少

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2021-11-25 21:10 發表 查看引用來源
今日上海街杏仔好早開工,已經企咗三件高挑長腿黑絲白絲係樓梯口搶客
黑絲瘦果個叫幾好看相,不過上樓15mins按雀摸腿就賺350,唔太值

回覆 836# hk_player 的帖子

如果唔值 過廟街食快歺。其實兩樣野  一個打機歺。一個人肉飛機杯

引用:
原帖由 yanking200x 於 2021-12-15 19:13 發表 查看引用來源
如果唔值 過廟街食快歺。其實兩樣野  一個打機歺。一個人肉飛機杯
我覺得三魚半有件高佻白滑靚中同你求其按下, 任摸任渣又可出火都OK;
反正而家去老廟食快餐都要三魚又催鐘態度又差又污糟又谷九氣!
幸仔起碼可以前後沖涼,房用一次性床單,點都乾淨過LI姐啲房咁污糟,
入到去都無晒mood屌閪!

魚旦高層又有好野

琴晚凍凍地去波鞋街睇波鞋,又睇唔啱就乘機去魚旦洗下樓,
係高層見到件東北幼幼妹,開五魚加一魚環保,樣幾靚瘦底昅手波少見咁清靚女,
有前後侍浴,有送漫遊,股推,按摩一陣咁,跟住上套邊狂渣波狂屌出野,
無奶蓮無車牌但新臉孔閪窿幾窄幾好屌咁!魚旦極少有!

收5魚冇得奶莲好慘,冇得錫好難出野

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆