上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
2.4k  863.7k

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2022-3-26 01:36 發表 查看引用來源
可能而家冇乜生意,冇催鐘,仲幾好態度,叫做難得有件後生食吓!!!
有仔即屌人老母。。。😄

幸仔開工!! 好多長腿黑絲妹齊齊梯口亮相!!!

回覆 902# YuanYuan 的帖子

請問 一下 幸仔在那?

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2022-3-30 21:46 發表 查看引用來源
幸仔開工!! 好多長腿黑絲妹齊齊梯口亮相!!!
自從去開SSP啲一仔後;之後路經幸仔總覺得果度性價比麻麻。。真係得個樣+身型又唔屌得先慘!

回覆 904# hongkonger97 的帖子

SSP 有咩好介紹,好耐無去,之前伏多

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2022-3-31 11:15 發表 查看引用來源
SSP 有咩好介紹,好耐無去,之前伏多
有幾件老相好,系鴨記,腹泳,要提前頂約只做熟客,兩件系大波令樣令身型輕中,好少開工難約;另一件細粒有肉地新來港大波輕中,都好難約但比較勤開工。

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2022-4-1 22:02 發表 查看引用來源

有幾件老相好,系鴨記,腹泳,要提前頂約只做熟客,兩件系大波令樣令身型輕中,好少開工難約;另一件細粒有肉地新來港大波輕中,都好難約但比較勤開工。 ...
師兄, 在叫G網有無 info? 有無提示可以估下?

最近兩三日油記龍蝦位近碧有件後生女,廿到三十幾,唔似四字頭,高高地走肥,昨日全身花裙,今日穿白T 恤長淺藍牛仔褲. 睇到流晒口水, 但嗰頭企企唔似咁水平,近排又無7日仙,唔敢埋去, 怕係師姐, 一係怕有古怪。
真衰, 平時企嫌老醜, 有好野又怕有鬼

引用:
原帖由 steinjack 於 2022-4-2 13:25 發表 查看引用來源

師兄, 在叫G網有無 info? 有無提示可以估下?
佢地大把客唔使登廣告啦, 要熟客有佢微信先約得, 比提示你都無用~~

引用:
原帖由 steinjack 於 2022-4-5 17:07 發表 查看引用來源
最近兩三日油記龍蝦位近碧有件後生女,廿到三十幾,唔似四字頭,高高地走肥,昨日全身花裙,今日穿白T 恤長淺藍牛仔褲. 睇到流晒口水, 但嗰頭企企唔似咁水平,近排又無7日仙,唔敢埋去, 怕係師姐, 一係怕有古怪。
真衰, 平時企嫌 ...
九成九唔係企或師姐放蛇, 以我經驗咸記得四/五十路肥醜陀北北嫂, 啲樣衰阿伯大叔先啱食, 開魚半, 兩魚當屌舊肥豬肉既質素咁。無可能有好樣既後生女,唯一有可能就係偷錢黨,上房小心被偷晒啲財物!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆