上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
2.4k  863.8k

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2022-4-5 17:32 發表 查看引用來源

九成九唔係企或師姐放蛇, 以我經驗咸記得四/五十路肥醜陀北北嫂, 啲樣衰阿伯大叔先啱食, 開魚半, 兩魚當屌舊肥豬肉既質素咁。無可能有好樣既後生女,唯一有可能就係偷錢黨,上房小心被偷晒啲財物! ...
合理合理!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2022-4-5 17:32 發表 查看引用來源

九成九唔係企或師姐放蛇, 以我經驗咸記得四/五十路肥醜陀北北嫂, 啲樣衰阿伯大叔先啱食, 開魚半, 兩魚當屌舊肥豬肉既質素咁。無可能有好樣既後生女,唯一有可能就係偷錢黨,上房小心被偷晒啲財物! ...
講開偷錢黨小弟曾有咁既經歷,
有次見岩眼緣就跟佢上板間房,只已知偷錢黨好活躍,所以我死都唔肯脫走條褲,只半脫就想入,條女又死都要叫我脫晒,疆持左一陣,條女就叫我走,唔做我,點知一開門就見到兩個大陸男人手持長夾企左響度!真係好彩!

試過上街遇雌雄賊匪,好彩無損失,仲記得條賊婆個樣 !!!

引用:
原帖由 steinjack 於 2022-4-5 17:07 發表 查看引用來源
最近兩三日油記龍蝦位近碧有件後生女,廿到三十幾,唔似四字頭,高高地走肥,昨日全身花裙,今日穿白T 恤長淺藍牛仔褲. 睇到流晒口水, 但嗰頭企企唔似咁水平,近排又無7日仙,唔敢埋去, 怕係師姐, 一係怕有古怪。
真衰, 平時企嫌 ...
我知你講邊個,之前我走埋去問過價,開三魚但無食到
年紀約三十幾啦!

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2022-4-7 11:56 發表 查看引用來源

我知你講邊個,之前我走埋去問過價,開三魚但無食到
年紀約三十幾啦!
帶住口罩望落係比其他企高一班.  不過真心怕有古怪,無行埋去問.

企企3魚又貴左少少, 但先排元朗壽富一帶都有開三魚, 唔食.

引用:
原帖由 steinjack 於 2022-4-7 20:18 發表 查看引用來源

帶住口罩望落係比其他企高一班.  不過真心怕有古怪,無行埋去問.

企企3魚又貴左少少, 但先排元朗壽富一帶都有開三魚, 唔食.
同怪獸企埋一齊梗係高一班啦 ,第一次見到佢有衝動想食,但收三魚兼微波不了!係睇落好似無乜撈味咁

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2022-4-8 11:06 發表 查看引用來源

同怪獸企埋一齊梗係高一班啦 ,第一次見到佢有衝動想食,但收三魚兼微波不了!係睇落好似無乜撈味咁
就係呢個?

引用:
原帖由 三刀金主 於 2022-4-18 11:27 發表 查看引用來源

就係呢個?
Bingo. 有無食呀?

引用:
原帖由 三刀金主 於 2022-4-18 11:27 發表 查看引用來源

就係呢個?
係呢個

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2022-4-8 11:06 發表 查看引用來源

龍蝦的炮房点收得三魚,龍蝦位係打炮,收百五係極限,二房一厕或成排幾間,入房劣硬就屌,疫情冇吹或濑下蓮,係快速放啖火,開百五還百二,一百都得,俾得三百不如俾多百零指壓,龍蝦係老嘢玩,三百边個叫,做三百去日本城或警告嫖客大厦的劏房附浴室,來個鴛鴦浴,水中蕭,再上床玩下十八摸,龍蝦咪俾你一除褲一劣就笠膠就床边企係到屌,有的根本上唔到床屌,点做三百,中出例外

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆