上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
2.4k  864.0k

引用:
原帖由 steinjack 於 2022-4-18 16:08 發表 查看引用來源

Bingo. 有無食呀?

300唔會食,皮膚又黑,都叫深山中女妖。佢叫300係咪傻。

引用:
原帖由 三刀金主 於 2022-4-20 21:00 發表 查看引用來源

300唔會食,皮膚又黑,都叫深山中女妖。佢叫300係咪傻。
一陣去咸記, 睇下俾150肯唔肯俾我了下隻閪

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-4-21 07:17 發表 查看引用來源
一陣去咸記,40080578睇下俾150肯唔肯俾我了下隻閪
150-200 我就一定屌

回覆 923# ccwu56x2 的帖子

今朝有架警車,鸡飛嫖走

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-4-21 07:17 發表 查看引用來源
一陣去咸記,40080578睇下俾150肯唔肯俾我了下隻閪
著長褲,睇唔到對腳靚唔靚。

引用:
原帖由 三刀金主 於 2022-4-21 13:48 發表 查看引用來源

著長褲,睇唔到對腳靚唔靚。
靚就唔使去咸記龍蝦,龍蝦位做炮婆

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-4-21 14:23 發表 查看引用來源
靚就唔使去咸記龍蝦,龍蝦位做炮婆
之前咸記水電位我都扑過一個靚腳微波女,19年尾。著黑色連身裙對腳好靚

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2022-4-21 12:31 發表 查看引用來源

150-200 我就一定屌
今日下午1700 ,我埋去問價200,直接近睇相頭一般 ,肚大心口细,俾我揀我上龍蝦打躉鸡,閪口纹玫瑰阿英,120元,150更正的大波又堅大白鯊,相信正個佢,
早上己了件閪,150大把,前得如对面生果檔睇落正個佢,
而升官發財有两件著裙化濃粧老妖,不過行埋去好能老
其後咨詢東南楼妓砰家,你话150二百 即上個件
妓评,炮婆招待,二.百不值,150勉强,120就屌

早幾日收工後去左MK5bo 洗樓,係低層見到件高佻黑框四眼靚輕中,都幾好笑容,話收我五魚按摩加打牌玩足個幾鐘,按摩幾掂好到位,跟住仲有上套吹奏再騎上黎搖,狗仔式啪啪啪同男上渣對白滑真大波屌,真係幾抵玩。近排都未試過咁滿足!

回覆 929# hongkonger97 的帖子

5魚砌埋?有冇咁筍 ~ 快D從實蕉來

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆