上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
2.4k  863.7k

回覆 929# hongkonger97 的帖子

師兄,好吸引呀,可否PM我,先謝

收工後路經咸記,穿爺位見一件高佻瘦底金毛輕中,開三魚即閃,樣一般唔令同連身黃裙熟中企埋一齊,再落老妙平記驚見中山妹重出江湖!一落即比個肥佬拉上樓happy去!

最終去牛奶食三魚泰輕中,服務超好地方乾淨舒適!滿意既一Q!

琴日去左老尖發記死扭按摩區左巷第二間,條四川輕中女幾靚,昅手真波健康膚色,開五魚按摩+出火一粒鐘,按摩還可以,出火手法一般最尾冇出到,佢不斷要我加服務,波推+兩魚,前列線+兩魚……我當然冇加到搞到冇乜癮……

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2022-5-14 17:05 發表 查看引用來源
琴日去左老尖發記死扭按摩區左巷第二間,條四川輕中女幾靚,昅手真波健康膚色,開五魚按摩+出火一粒鐘,按摩還可以,出火手法一般最尾冇出到,佢不斷要我加服務,波推+兩魚,前列線+兩魚……我當然冇加到搞到冇乜癮…… ...
無錯,我係深水步又係電話約400, 但門口按鐘問係350,笑死,我緊係扮按鐘入啦,按完出火竟然問加唔加100可以渣波,唉,邊個搞到咁,以前跟本包埋,睬佢都傻狂摸美腿出火算,佢對腳超修長。好健談。

JD工傷伏伏伏

早幾晚路經JD工傷,九痕上去洗樓,系左巷轉左盡頭,門口寫住甜蜜蜜,開五魚見條女幾正即入,條女話佢系替工系中馬混血,細粒朦眼皮膚白滑,自己冲涼冲完上床,佢入摸我jj上下套弄,話五魚系按摩出火餐,按摩波推開大餐要980!我屌呀!搶$咩!
我睬佢都傻!五魚餐算!佢又不停氹我,又話減波推可減兩魚,收780,no la!唔值!
見佢都冇乜點按摩,求能摸幾耐就起機,十足十上海街足仔格!
真系不聽呢道元老言,吃虧在眼前! 以後絕對唔會再去工傷!

引用:
原帖由 三刀金主 於 2022-5-14 20:23 發表 查看引用來源

無錯,我係深水步又係電話約400, 但門口按鐘問係350,笑死,我緊係扮按鐘入啦,按完出火竟然問加唔加100可以渣波,唉,邊個搞到咁,以前跟本包埋,睬佢都傻狂摸美腿出火算,佢對腳超修長。好健談。 ...
而家好多usb都系甘!你加一魚咪算少!發記果件要加兩魚!搶$咩?!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2022-5-15 16:37 發表 查看引用來源
早幾晚路經JD工傷,九痕上去洗樓,系左巷轉左盡頭,門口寫住甜蜜蜜,開五魚見條女幾正即入,條女話佢系替工系中馬混血,細粒朦眼皮膚白滑,自己冲涼冲完上床,佢入摸我jj上下套弄,話五魚系按摩出火餐,按摩波推開大餐要980!我屌呀!搶$咩 ...
唔係嘛,咁不如轉五魚齋吹做算啦,d按摩求其按唔會玩。按摩去佐敦福x

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2022-5-15 16:37 發表 查看引用來源
早幾晚路經JD工傷,九痕上去洗樓,系左巷轉左盡頭,門口寫住甜蜜蜜,開五魚見條女幾正即入,條女話佢系替工系中馬混血,細粒朦眼皮膚白滑,自己冲涼冲完上床,佢入摸我jj上下套弄,話五魚系按摩出火餐,按摩波推開大餐要980!我屌呀!搶$咩 ...
原來貓仔咁仁慈 5魚明知求其按出火你都玩

47-57歲?啲囡老能到呀....

深水埗警區特別職務隊根據線報及經深入調查後,今日(16日)下午派員喬裝顧客,突擊搜查汝州街一個單位,搗破一間懷疑無牌按摩院,並拘捕6名本地女子(47至57歲),涉嫌「管理無牌按摩院」及「協助管理無牌按摩院」,她們現正被扣留調查。行動中,人員檢獲一批證物,包括按摩床、按摩油及毛巾等。
根據香港法例第266章《按摩院條例》,任何人經營、料理、管理、協助管理或無論以任何身份協助經營任何沒有有效經營牌照的按摩院,即屬犯罪,一經定罪,最高刑罰可處罰5萬港元及監禁6個月。

香港真係無後生女做足仔技師? 全部係呢啲大媽~~oh my god? 後生去晒做spa, ptgf ???

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2022-5-4 20:23 發表 查看引用來源
收工後路經咸記,穿爺位見一件高佻瘦底金毛輕中,開三魚即閃,樣一般唔令同連身黃裙熟中企埋一齊,再落老妙平記驚見中山妹重出江湖!一落即比個肥佬拉上樓happy去!

最終去牛奶食三魚泰輕中,服務超好地方乾淨舒適!滿意既一Q! ...
牛奶係???

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆