上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
2.4k  873.2k

洗樓應該得返灣仔 保持$600少異價, 但好貨賣少見少
JD, MK 開大就開大...另有吹或你想奶佢都計數...SALE你 女朋友PLAN...至少$900

D 價直迫SPA 和網約鐘

妙記樓梯口多咗件後生白滑長腿後生,有冇人試過係咪催鐘??

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2022-5-18 20:57 發表 查看引用來源
呢d好似要三舊水,邊個樓梯口?隔離係咩舖

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2022-5-18 20:57 發表 查看引用來源
啱啱試左,黑短裙白鞋,25歲,出唔到實催鐘,好好傾既。300真係唔抵玩。

引用:
原帖由 三刀金主 於 2022-5-20 23:09 發表 查看引用來源

啱啱試左,黑短裙白鞋,25歲,出唔到實催鐘,好好傾既。300真係唔抵玩。
三魚去ssp禁鐘仔好過,起碼有前後冲涼,地方乾淨有服務至少玩足半粒鐘!

去咗深水埗食髮記C9, 揀咗好多間先有一件比較順眼,價錢同161又差唔多,D囡好多係做開夜總會D囡轉型做髮仔,第五波個時都有唔少照開,話個頭静D,冇有怕。係爱文生個頭好多。

. 我都在今天食咗件順眼的,在南昌街?_quote]原帖由 YuanYuan 於 2022-5-29 00:59 發表 查看引用來源
去咗深水埗食髮記C9, 揀咗好多間先有一件比較順眼,價錢同161又差唔多,D囡好多係做開夜總會D囡轉型做髮仔,第五波個時都有唔少照開,話個頭静D,冇有怕。係爱文生個頭好多。 ... [/quote]

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2022-5-29 00:59 發表 查看引用來源
去咗深水埗食髮記C9, 揀咗好多間先有一件比較順眼,價錢同161又差唔多,D囡好多係做開夜總會D囡轉型做髮仔,第五波個時都有唔少照開,話個頭静D,冇有怕。係爱文生個頭好多。 ...
在南昌街,順眼但身材一般

引用:
原帖由 lung12291991 於 2022-5-30 15:38 發表 查看引用來源
在南昌街,順眼但身材一般
點解要玩髮仔又唔係平,又無得冲涼

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2022-5-29 00:59 發表 查看引用來源
去咗深水埗食髮記C9, 揀咗好多間先有一件比較順眼,價錢同161又差唔多,D囡好多係做開夜總會D囡轉型做髮仔,第五波個時都有唔少照開,話個頭静D,冇有怕。係爱文生個頭好多。 ...
髮仔玩過幾次,感覺麻麻地,冇涼冲地方污糟性價比低,最終都玩返一仔同樓上骨!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆