上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
2.4k  866.7k

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2022-5-31 11:34 發表 查看引用來源

髮仔玩過幾次,感覺麻麻地,冇涼冲地方污糟性價比低,最終都玩返一仔同樓上骨!
無L有錯。 樓上骨。熟咗  可以有part 3。🥰🥰🥰

引用:
原帖由 三刀金主 於 2022-5-14 20:23 發表 查看引用來源

無錯,我係深水步又係電話約400, 但門口按鐘問係350,笑死,我緊係扮按鐘入啦,按完出火竟然問加唔加100可以渣波,唉,邊個搞到咁,以前跟本包埋,睬佢都傻狂摸美腿出火算,佢對腳超修長。好健談。 ...
我好憎呢d女, 一定無下次.

等於深水埗一樓一套餐價, 開價400 跟住 逐樣計, 唔一千都800落樓

引用:
原帖由 hkg369 於 2022-5-31 19:05 發表 查看引用來源
我好憎呢d女, 一定無下次.
我都係.

以前老觀個長腿阿婆返左!係油麻地!

幸仔係咪執左?幾次見都無燈牌?

吉野對面同隔離,都無乜人氣。

找換店面包店果兩個,衣著幾好,起碼夏天都著絲,敬業。

引用:
原帖由 hk_player 於 2022-6-5 01:09 發表 查看引用來源
幸仔係咪執左?幾次見都無燈牌?

吉野對面同隔離,都無乜人氣。

找換店面包店果兩個,衣著幾好,起碼夏天都著絲,敬業。
找換店果個索女唔會著黑絲喎,我試過,上次問佢話無全套,今次行過諗住350算啦摸下靚腳。上到佢調轉頭問我可以全套 800,第一次玩足仔比女問做唔做全套。但最後銀包乾水都係吹打算。大ok隔離果幾個就夏天都著黑絲,傻,其實著黑絲先唔好,無得直接摸對腳,d女用意就係唔想比你直接摸對腳,我見黑絲一定唔玩。仲話敬業。

回覆 957# 三刀金主 的帖子

咁大OK個幾隻全套幾錢

回覆 956# hk_player 的帖子

杏仔改咗名叫逃完閣,位置北海街電話舖樓上有隻LED腳板個度,Tg = taoyuange

引用:
原帖由 超力電磁俠 於 2022-6-2 14:13 發表 查看引用來源
等於深水埗一樓一套餐價, 開價400 跟住 逐樣計, 唔一千都800落樓
一樓一套餐價, 開價400 跟住 逐樣計, 唔一千都800
樓上骨問價600-800(DUP+出火), 跟住 逐樣計,肯P3 既無千1-千5唔洗落樓 ;  仲要視乎閣下開鎖能力, 有D 真係免問.

一係咸濕得黎 唔好9沖...咁心態耐玩D, 唔係下下都覺得唔值

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆