上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
2.4k  866.7k

回覆 960# darrenlau 的帖子

咸記舊公園仔企件新中,沒燈光下高挑白滑,行到去登記麽燈笨管辦公,見一後生紋身師兄落搭上咗樓,落樓見到樣皮膚差,2魚見光死系列,唔信邪師兄不防試下!!!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2022-6-14 22:46 發表 查看引用來源
咸記舊公園仔企件新中,沒燈光下高挑白滑,行到去登記麽燈笨管辦公,見一後生紋身師兄落搭上咗樓,落樓見到樣皮膚差,2魚見光死系列,唔信邪師兄不防試下!!! ...
咸記依家好少講偷錢黨,唔敢做了

回覆 962# 三刀金主 的帖子

有身份証唔使做偷錢雞
過咗7-1有條件通關,指日可待,到時慢慢揀黎食!!!

老官琴晚有新貨!第一晚返工高佻靚湘輕中, 米七真大波粉蓮加白滑長腿,企長蠢花舖附近,怕羞話只接六十路或以上阿伯,幾經挑逗終撩到佢上樓,有前後沖涼, 有環吹有69奶西, 奶到濕晒就上套插入, 個閪窿窄能到呀!~ 認真爽爆跟住邊狂渣波邊屌出米青! 埋單兩魚+貼士,囡著短白T加超短網球裙露白滑長腿~~ 大家千祈咪走G啦!~!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2022-6-22 01:59 發表 查看引用來源
老官琴晚有新貨!第一晚返工高佻靚湘輕中, 米七真大波粉蓮加白滑長腿,企長蠢花舖附近,怕羞話只接六十路或以上阿伯,幾經挑逗終撩到佢上樓,有前後沖涼, 有環吹有69奶西, 奶到濕晒就上套插入, 個閪窿窄能到呀!~ 認真爽爆跟住邊 ...
有時可以影身材,白滑長腿相 放上黎睇下。

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2022-6-22 01:59 發表 查看引用來源
老官琴晚有新貨!第一晚返工高佻靚湘輕中, 米七真大波粉蓮加白滑長腿,企長蠢花舖附近,怕羞話只接六十路或以上阿伯,幾經挑逗終撩到佢上樓,有前後沖涼, 有環吹有69奶西, 奶到濕晒就上套插入, 個閪窿窄能到呀!~ 認真爽爆跟住邊 ...
食唔到 條女好串 後生小小都唔接

引用:
原帖由 hk210121 於 2022-6-23 00:16 發表 查看引用來源

咁條女大約幾歲?

引用:
原帖由 hk210121 於 2022-6-23 00:16 發表 查看引用來源

約幾點出現

引用:

今晚咩衣著?捕咗好耐,見到有件白T克短裙開3魚包吹沖 ,睇落一般唔算高佻,應該唔係最後放棄

引用:
原帖由 三刀金主 於 2022-6-23 00:31 發表 查看引用來源

咁條女大約幾歲?
睇落條女大約40歲

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆