上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
2.4k  859.2k

引用:
原帖由 steveliu001 於 2022-6-23 00:54 發表 查看引用來源

約幾點出現
我頭先9點幾係紅van站見到

引用:
原帖由 Titfuxkboy 於 2022-6-23 01:03 發表 查看引用來源
今晚咩衣著?捕咗好耐,見到有件白T克短裙開3魚包吹沖 ,睇落一般唔算高佻,應該唔係最後放棄
白貼身T
白色網球短裙
𠝹波袋 波仔凸凸 但唔算好大波

點都好過妙記電子世界對面長腿靚輕中,個閪窿好鬆下唔好玩

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2022-6-23 08:53 發表 查看引用來源
妙記果個長腿中女,係咪近細ok著白露臍衫,超熱褲,對腳好長,250。身型係好索,但行近個樣好老。無玩。佢同另一個戴帽女,一個矮大波女一齊企

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2022-6-23 08:53 發表 查看引用來源
呢條女撩過我,我要環吹佢唔做我,之後經肥仔位梯口,遇一件白帽白T白短裙東北高佻中,佢肯環吹服務態度幾好,收雨魚半唔催鐘,屌得幾舒服,但都系老官果件閪窿緊窄屌得最爽!

琴晚試左名山衫右巷尾房金毛俄泰mix,自沖涼出來佢奶蓮環吹可小車,服務ok後生廿幾歲,昅手波粉蓮皮膚嫩滑收七魚可返食。

剛剛第五波後, 上海街一仔神房上了件4呎幾瘦底長髮迷你C8, 樣可以接受, 但潛建燈, 條女都享受, 真水大車大食, 抱起吊一點不花力, 得意在好似玩緊公仔咁, 近期較過癮的一次。抄了牌, 佢話弟日去佢MK附近的屋企.  

回覆 977# steinjack 的帖子

上海街神房有冇 telegram??

今日天氣好好,想去石澳行下,要去筲箕灣搭巴士,順路去西灣河洗下樓,去工聯會對面唐樓上唐死扭洗樓,上到見只有三間房有上牌,約4間有燈但反牌。

三件女當中只得左二房可食,開價四魚淨屌,套吹加一魚,環吹加兩魚,其餘服務逐樣加$,限20分鐘超時加鐘!刁!甘不如去cwb名山或g叫大廈食女好過!質素好好多!

足仔反而好多! 上去睇過全老醜大媽! 特骨加出火九個字收五魚,開大餐要八魚!甘既價錢留比有米陀地伯伯去玩吧!

引用:
呢個有無玩過,對腳好長,但好老,應該五十路

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆