上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
2.4k  866.5k

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2022-6-27 00:42 發表 查看引用來源
上海街神房有冇 telegram??
冇. 只是以前留落既V7, 不過地方聽講話最近頂左俾人, 無開了.

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2022-6-13 21:12 發表 查看引用來源
杏仔改咗名叫逃完閣,位置北海街電話舖樓上有隻LED腳板個度,Tg = taoyuange
d人都唔同晒?之前著黑絲瘦腿果個去左邊?

今日去左ssp鴨記桂鴨交界唐衫扭左巷後房,系替工俏秘書輕中,開四魚包套吹,環吹加一魚,大車加一魚,有前後侍浴,上床先奶蓮再落力環吹,吹功一流吹左有6,7分鐘吹到勁硬,然後上套騎馬,狗仔式啪啪拍,最終男上狂渣昅手真波狂屌爆米青,服務唔錯會再返食!

回覆 983# hongkonger97 的帖子

之前在MK神房一件細粒大波C8, 樣OK既. 最V7我話去左大蘭階做161. 想緊去會下佢。呢件可以試試。

引用:
原帖由 steinjack 於 2022-6-28 22:14 發表 查看引用來源
之前在MK神房一件細粒大波C8, 樣OK既. 最V7我話去左大蘭階做161. 想緊去會下佢。呢件可以試試。
大蘭階系咪太子近金瘋牛扒?成日路過洗樓都系老妖多!怕怕!

求前幸仔,黑絲瘦腿下落

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2022-6-28 22:44 發表 查看引用來源

大蘭階系咪太子近金瘋牛扒?成日路過洗樓都系老妖多!怕怕!
2-1;4-2;9-2

引用:
原帖由 steinjack 於 2022-7-1 23:00 發表 查看引用來源

2-1;4-2;9-2
Thanks! 等聽日落左八號波即去昅昅~!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2022-7-2 00:25 發表 查看引用來源

Thanks! 等聽日落左八號波即去昅昅~!
好耐無搵過, 囡呢家野, 可以好快變形, 師兄唔好太大其望. 我之前在SSP足仔一條C9, 身形少少豐滿但不肥, 好似情婦咁, 爽, 約好再上去開大. 點知第四波後見V7相暴肥了好多, 即刻除名

引用:
原帖由 steinjack 於 2022-7-1 23:00 發表 查看引用來源

2-1;4-2;9-2
師兄睇唔明你啲數目字

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆