上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
632  864.7k

去過600蚊上環雞樓睇過,真係好多失業後生陀北什至輕中港妹轉行做G搵快錢,都忍唔住屌咗件後生陀北,全程廣東話,正都飛起,去望下冇防,話唔定遇見舊同學夢中情人,屌番失去嘅青春

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-8-30 21:37 發表 查看引用來源
今日茶市路經土記x豐客棧梯口,見有兩件企輕中,一肥矮樣麻麻,一高佻長腿瘦有昅手真波,試左高呢件,兩魚淨屌,膠吹+五草,環吹+一魚,服務算ok唔催鐘慢慢玩,可奶蓮及奶白滑長腿,環吹吹左好耐吹功一流,房新淨地方企理可前後冲涼,好過去 ...
好耐無食土記企,係咪上賓館開波?以前食過兩三件都係上賓館房

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-9-1 12:09 發表 查看引用來源
屌閪兩魚. 真系好平.
收1魚先叫平。
你叫你老細俾兩舊水你,你估佢會唔會用到你盡?相比起條女,邊個舒舒服服賺到呢兩舊水?

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-8-20 22:56 發表 查看引用來源
今日去左甘Q洗樓,遇到個高佻瘦底靚技師,開四魚單鍾包出火即入,女全程有帶口罩。
入房p1按摩功夫ok按到成身鬆曬,p2佢撩我做nuru七魚,純波推五魚,佢話之前系港島spa做要收一叉野。
未試過nuru即管試下,臥底佢用nuru油推勻全身 ...
試過一個係4樓,三十幾歲偷偷出来做,因佢屋企人打黎,叫我唔好講野,佢講小朋友見家長之類的事,服務唔錯,係個波細D

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-10-18 21:01 發表 查看引用來源
今晚系老官落娼樓唐衫樓近後梯旁巷,左頭房有件90後兼職細粒白滑靚女,收四魚淨屌,五魚包吹,系咪YY系財仔巷仔見到果條女呢?
佢下晝企糖水鋪近巷仔,都幾正,但佢個波罅好大個gap,覺得可能係假波所以先冇上咋!!!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-10-23 13:51 發表 查看引用來源

名山公價六魚,但我講既系FM 鳳x大廈,果度公價五魚up。
以前鳳明大厦好多熟囡都係後生個時做D杜老志小姐來的,所以係靚女但一把年紀。依個年代就唔知啦都有10年8年冇巡

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-10-30 13:22 發表 查看引用來源
一分錢一分貨. 想屌妹妹仔, 就要搵高鐘女, 1-2千.
一兩千你開門個陣就好撚High, 做完就後撚悔。八百做完都覺得搵笨7, 何況所謂高中?
呢個世代一兩千已唔高中,純粹搵個酒店房收你貴D山板沖砲艇。真正高鐘妹每個鐘價錢好高。佢呢D密密做由朝做到晚,同咸記D企街有乜分別。

如果有寫女警的仲正呀!!!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-8-16 20:25 發表 查看引用來源
腸蠢唐衫全關,死樓三泰房外大門巳關(被掃左?),左巷兩房反牌。
唔好留係老冠,你快很D落妙記,最近機鋪對面啡色梯口黎咗兩件後生開二魚五,一件高挑長腿長髮靚囡,可惜漏氣波,生過仔大海無量,但後生身型極靚模特身材,短期供應,要食好快,入夜先開工。另一件細粒青春好波後生,食唔到高妹就食呢件補數。
另外有件大波矮輕中係無得揀之中嘅選擇!!!!

另外土記迪麗熱巴,係长0教會樓梯上衫褸,直入右手第一間,好撚靚但寸嘴,話開工看心情,佢唔想開工個時,你撳爆佢鐘都唔彩你!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆