上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
649  882.2k

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2021-8-12 20:20 發表 查看引用來源

特登去尚街幸仔昅下,唔見後生囡,上去禁鐘只見件肥矮輕樣一般。吉野旁有件白滑大波輕中幾吸引,開價三魚心郁郁想試!
咁早梗係冇,野D再吸下

引用:
原帖由 hkg369 於 2021-8-13 16:18 發表 查看引用來源
過去年半, 主要屌肥C9, 好驚慢慢會冷感, 吾想屌閪.
唔屌咪學奶閪七奶閪囉攣

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2021-8-15 22:24 發表 查看引用來源

剛試左YY兄介紹呢個正後生囡,即捉上樓happy,有前後冲涼,冲好入房囡先按一陣,轉身已自動解甲任渣昅手真波,下路著襪褲只能隔住摸蟹,腿同patpat,起飛技術唔錯,好快比佢KO左,靚女寧舍好feel好多,埋單三魚半冇R貼士,服務ok好有禮貌 ...
應該順便問吓開大幾銀呀嘛!!!呢件好野黎嫁

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2021-8-17 01:58 發表 查看引用來源

問左無C餐呀, 可能要幫襯多幾次變熟客先會有啩?!
抽“少少”水個感覺真係好能正,諗起都扯旗

老冠富淫街山頂位小巴有件短髮染頭走肥輕中好似唔錯幾正

妙記都有幾件新野唔錯

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2021-8-22 21:34 發表 查看引用來源
今日約左女去食lunch再睇戲,睇戲時想摸下條女即縮,好冇癮!睇完去左JD福樂洗樓,系中層左右頭房,寫系後生替工,見到件目測三張左右靚樣靚身型川妹子,開四魚包出火,ok入房先自己冲好涼。

上床囡按摩按左四個字,跟住叫我升級到加 ...
乜依家咁易滿足,食個飛機餐已經high high ??

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2021-8-21 20:25 發表 查看引用來源

今日黃昏路經見唔到你講呢, 可能旺鐘旺到見唔到...其餘長駐老妖見到都無胃口....
我剛剛又見到,呢件算係近來比較後生貨色,OK可食

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2021-9-4 20:21 發表 查看引用來源

今晚見到你講果條後生妹,細粒皮膚白滑,本來想試但遇到高佻老相好,即上房慢慢玩,有環吹奶蓮大車,騎馬坐蓮狗仔慢慢屌,最終大車脷曡脷男上狂屌出米青,完美的一餐,完事比左兩魚+tips。 ...
你個高挑相好好耐無返黎,一見到就認得

老冠好很多囡呀今日依個鐘數!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆