上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
579  879.3k

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-11-15 19:39 發表 查看引用來源

等左好耐都冇上牌,勁無奈!
見洗樓冇乜收穫,諗住去返馬投為道坐巴士返歸,途徑尚香九窿誠道交界,死心不熄再上死吾仔號再洗多次,系唐易右巷頭房,見到件泰版細粒迪麗熱巴,目測約廿歲,開四魚包環吹即入。
入房先冲涼,上床囡先奶蓮再落力環吹吹到唧唧聲,吹左好耐有成十分鐘勁爽,跟住到我狂奶蓮,再69互動狂奶西,奶到佢濕晒出左好多水,佢頂唔住叫,hurry up fuck me baby!

我即上套男上狂渣波狂屌,再轉坐蓮,騎馬,狗仔式啪啪啪狂推車,囡人仔細細波仔+patpat大大好好屌!最終男上狂渣波狂屌爆佢出米野!遇唔到北記熱巴……塞翁失馬~居然比我遇到件泰版熱巴!認真好好運氣!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2020-11-15 18:10 發表 查看引用來源

易樓都有件性感白滑靚身型靚中,可惜生過仔谷過奶變晒漏氣波加大海無量gap,係無得揀之中嘅選擇!!!
漏氣波+大海gap,睇到九軟冇晒食欲……

今日經開cwb做完野,順便去爬下山,系高層見有個囡囡,好似我童年偶像小龍女翁淨晶,開六魚包膠吹即入。

入房有侍浴,洗好上床先細心奶蓮,再上套落力吹奏都吹左5,6分鐘,然後騎上黎我雙手狂渣昅手真波,跟住邊奶蓮邊坐蓮,再轉狗仔式啪啪啪囡囡S身型patpat大又軟熟好好推!

最後男上狂渣波狂屌出米精!服侍認真唔錯!佢寫住只替五天,想食要快真系咪走寶!終於滿足了我童年既心願爽爆樂翻天!

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-11-16 21:30 發表 查看引用來源
今日路過,跟指示上去揾揾,泰版望落弍拾零歲,幼腰,羅油靚,波型正,樣有幾成似迪……,吹佐都幾耐,其餘招式女上+後入,如果波波天然更好!
系咪冇介紹錯?又後生服務又好實在難得!雖系中超但四魚價錢性價比高嘛!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2020-11-17 08:03 發表 查看引用來源
泰泰唔要中超泰應該只有泰國良家婦女
良家泰要泰語掂先有得食!

今日又去cwb做野,好快搞掂又近fm梗系去洗下樓,系衫扭右巷尾右房,開門系個新做生臉口靚身型馬尾輕中,開五魚包膠吹,有前後侍浴,洗好上床囡奶蓮,再上套吹奏吹硬騎上黎,跟住轉坐蓮,狗仔式啪啪啪,最終男上邊奶蓮邊狂渣波屌爆出米青!

囡囡樣靚身材正皮膚白滑+真昅手波,系化妝厚粉左啲,但fm黎講質素及服務算唔錯!

今日收工後去ssp鴨記買野,買完梗系順便洗樓,洗到易旭易衫扭思房,見到個高米六幾皮膚白滑靚輕中,好似唱果首紅極一時既勁舞dancing queen既女歌手,後生版麥劫文,開四魚包環吹即入。

房系新裝修好乾淨,囡囡系新做替工招呼好好,有前後侍浴洗得好仔細,上床落力奶蓮同環吹吹得勁爽!跟住上套騎上黎,再坐蓮,狗仔式啪啪啪狂推車,最終邊奶蓮邊狂渣波男上屌爆佢出米青!

細個成日聽佢d歌勁迷佢!估唔到而家可以食到件後生版kxtman,認真喜出望外!

https://www.youtube.com/watch?v=wkMazNwT4uQ

引用:
原帖由 szechanman01 於 2020-11-18 13:38 發表 查看引用來源
報告包膠帖:
睇完上面報告長0教會上面有好嘢食,點知冇開,隔離思旭有開,開閘見輕中(其實已喺土記洗咗一段時間樓),好似唔錯開四魚半咪入去試下。點知跌錢鳥。除衫沖涼時見到對波好挺,心知不妙,摸上手真的打假波,加5草做下環保人 ...
對你遭遇深表同情!希望你下次食到好野補返數!

引用:
原帖由 szechanman01 於 2020-11-18 22:33 發表 查看引用來源
咁一定!近日雞運好差,試親都冇好嘢,睇嚟要小心選擇,唔好俾細佬控制。
所以多洗樓學識睇囡囡眉頭眼額, 係一門好大學問黎, 熟能生巧睇穿西女免中伏跌錢!!!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2020-11-18 23:56 發表 查看引用來源

係呀個度好幾件中超都係靚囡,真係好易中招!!!
你指熱巴果層既中超囡?果日有件右巷左尾房中女撩九我幫襯!但相頭身型麻麻無落搭逃過一劫!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆