上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
62  868.8k

前日去YL, 近小巴站有間叫"時尚"足仔, 開門時大大聲講, 4魚90分鐘, 點知揼到約40分鐘, 條GC已經想起機, 我要求揼多陣. 最終55分鐘起機, 60分鐘叫我去沖涼&埋單. 太過呃鐘!

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-11-16 21:30 發表 查看引用來源
今日路過,跟指示上去揾揾,泰版望落弍拾零歲,幼腰,羅油靚,波型正,樣有幾成似迪……,吹佐都幾耐,其餘招式女上+後入,如果波波天然更好!
假波幾靚都好, 始終有d遺憾

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-11-17 18:01 發表 查看引用來源
今日又去cwb做野,好快搞掂又近fm梗系去洗下樓,系衫扭右巷尾右房,開門系個新做生臉口靚身型馬尾輕中,開五魚包膠吹,有前後侍浴,洗好上床囡奶蓮,再上套吹奏吹硬騎上黎,跟住轉坐蓮,狗仔式啪啪啪,最終男上邊奶蓮邊狂渣波屌爆出米青! ...
97兄, 請問你是否每日都搵女屌閪呢?

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-11-18 21:45 發表 查看引用來源
今日收工後去ssp鴨記買野,買完梗系順便洗樓,洗到易旭易衫扭思房,見到個高米六幾皮膚白滑靚輕中,好似唱果首紅極一時既勁舞dancing queen既女歌手,後生版麥劫文,開四魚包環吹即入。

房系新裝修好乾淨,囡囡系新做替工招呼好好 ...
97兄, 你幾乎每日都搵女屌閪, 條鳩 & 銀包都好有實力. 佩服!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2020-11-19 19:13 發表 查看引用來源

“97兄” 由串蕉兄弟年代開始已經大開屌介,皇天不負叫雞人,精到用時荒恨少,你唔係唔知吓嘩 !!! 仲有好多經典人物出現過都係咸妙神話,你唔係冇聽過吓嘩?? ...
欽敬, 欽敬! 呢度太多高人了. 錢多, 精更多.........

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2020-11-22 02:24 發表 查看引用來源
身輕大厦24樓,有个G婆開門,入面有條細粒小肥靚妹仔睇落應該幾好切,收6魚,地方大整潔,電話是在四台找到的,睇你G運!!!
如果系後生好屌, 六魚都OK.

好多師兄會轉場或暫時禁足.

d男人已經無5月時咁恐慌. 始終要食飯&屌閪.

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-12-8 00:20 發表 查看引用來源

用左五魚~~
五魚吾貴. 吾知過兩日, 是吾要關門??

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-12-8 13:24 發表 查看引用來源
師兄好似有私家飯食,影響果D出外食大牌檔既同路
實不相瞞, 其實我都好鍾意食大排檔.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆