上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
651  883.6k

今日登記四眼妹著咗短裙,露出一雙長腿,著埋C蜜份外白滑再加埋高挑身型冇撈味外表,真係一流!!!

引用:
原帖由 三刀金主 於 2023-3-9 00:59 發表 查看引用來源

四眼妹根本唔係後生,起碼三十。又戴住口罩唔知鼻咀係點。
三十碎係咸記已經係好野黎,受歡迎程度十分之高,眼見幾個阿叔追住黎問$。有娘家婦女你食仲唔滿足,咁去伏落食貴價中囡啦!!!

引用:
原帖由 Titfuxkboy 於 2023-3-9 01:19 發表 查看引用來源
今晚無運咸登上碧都食唔落。想見識下登記 (金船?)OK外唔見有囡,褲華都搵唔到後生濃妝。另外廟記排檔對面都係好旺幾件後生好快俾人捉晒上去
碧記後生囡應該係講緊藥房大厦入口個件濃妝瘦骨仙,後生但G味濃,應該無乜生意,而且佢經驗值不足,揀錯貴價賓館,又揀錯企位,好易蝕水離場!!!

引用:
原帖由 steinjack 於 2023-3-10 00:02 發表 查看引用來源

行過問價開4魚,掉頭走
俾佢身邊D大媽玩鳩佢啦開價4魚,害佢冇人幫親就真

引用:
原帖由 littlercrazyman 於 2023-3-10 10:44 發表 查看引用來源
企企從來是垃圾,老屈多
企企好多係急住搵錢用既娘家婦女,冇乜服務,勝在淨係識服侍老公,白紙一張,有D欠賭債,有D養小孩買書簿,離咗婚無老公個D就仲正,鐘意享受愛愛,同一樓一個D流程感受完全唔同,一樓一d女可能正D但缺乏偷食嘅感覺!!!

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2023-3-10 16:36 發表 查看引用來源

其實我唔明,企街服務有幾好大家心中有數都重係要揾佢地?情願儲下錢去泰國做下大爺唔好咩?
好玩嘅企鵝係可遇不可求
有D睇落怕怕醜醜,原來好好玩 !!!

咸街今夜熄燈,只得少貓三四隻長駐姥姥

妙記雀館四眼仔有件正後生長腿妹

苗條熟雞君子好求,每次見到有年輕港男溝雞都想起廿幾年前嘅自己。有個禿髮高大男子係妙記街頭溝靚咸骨妹,又送嘢又開玩笑搞完一輪先上房happy,想當年係大灣區真做唔少呢D傻事,不過都係為咗滿足自己嘅博愛嘅精神同無限嘅米青液啫 !!!

回覆 1470# steinjack 的帖子

好多黎一次話冇生意租金食飯又貴過大陸都唔敢再黎,眼見住隔離D靚少少嘅姐妹都頻頻上樓就心淡啦,汰弱留強,未黎過又想試下嘅大有人在,點會無新囡,日日七鮮,Li姐D後生囡多到唔夠房, 男人之福!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆