上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
579  865.1k

今日忍不住收工又去ssp gay次旁間髮仔happy, 今次見唔到高妹,
見到皮膚白滑大真波小肥c8, 照舊三魚按+出火單鐘,
全程互動大車,奶蓮,捽碟,好似情侶甘訓系床上大車脷曡脷,左手渣波,右手指插鮮鮑,
除左冇得屌外乜都得,今次比上次好玩,佢玩得放好多!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2021-8-10 22:23 發表 查看引用來源
尚街幸汁有件新到高瘦後生白滑長腿囡好正,好快有師兄捉上樓食飛機餐,好似話開波要八魚至一叉野!!!
特登去尚街幸仔昅下,唔見後生囡,上去禁鐘只見件肥矮輕樣一般。吉野旁有件白滑大波輕中幾吸引,開價三魚心郁郁想試!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2021-8-12 20:51 發表 查看引用來源
咁早梗係冇,野D再吸下
no la,累了想早d返歸較較豬!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2021-8-10 22:23 發表 查看引用來源
尚街幸汁有件新到高瘦後生白滑長腿囡好正,好快有師兄捉上樓食飛機餐,好似話開波要八魚至一叉野!!!
剛試左YY兄介紹呢個正後生囡,即捉上樓happy,有前後冲涼,冲好入房囡先按一陣,轉身已自動解甲任渣昅手真波,下路著襪褲只能隔住摸蟹,腿同patpat,起飛技術唔錯,好快比佢KO左,靚女寧舍好feel好多,埋單三魚半冇R貼士,服務ok好有禮貌抵讚,問左佢快三張,多謝YY兄好介紹!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2021-8-16 20:11 發表 查看引用來源

應該順便問吓開大幾銀呀嘛!!!呢件好野黎嫁
問左無C餐呀, 可能要幫襯多幾次變熟客先會有啩?!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2021-8-19 20:51 發表 查看引用來源
老冠富淫街山頂位小巴有件短髮染頭走肥輕中好似唔錯幾正
今日黃昏路經見唔到你講呢, 可能旺鐘旺到見唔到...其餘長駐老妖見到都無胃口....

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2021-8-18 13:56 發表 查看引用來源
抽“少少”水個感覺真係好能正,諗起都扯旗
睇佢都無咁易開得大, 食住機餐先囉...熟左可能乜都得啩?!

今日約左女去食lunch再睇戲,睇戲時想摸下條女即縮,好冇癮!睇完去左JD福樂洗樓,系中層左右頭房,寫系後生替工,見到件目測三張左右靚樣靚身型川妹子,開四魚包出火,ok入房先自己冲好涼。

上床囡按摩按左四個字,跟住叫我升級到加按前列綫及波D,要六魚包六十分鐘,我冇所謂照升,囡好細心慢慢按前列綫,棍棍同旦旦,跟住解甲,我狂渣昅手真波又摔蟹,囡就邊起機邊淫叫,終於比佢KO左,按功ok起機技巧唔錯,爽完開開心心落樓回家去!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2021-8-22 23:16 發表 查看引用來源
乜依家咁易滿足,食個飛機餐已經high high ??
而家年紀大,按摩下傾下計慢慢享受下,好過食企或一仔甘趕頭趕命,有時好累起機仲c服!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2021-8-23 19:44 發表 查看引用來源

我剛剛又見到,呢件算係近來比較後生貨色,OK可食
甘下次要再去昅昅佈下佢先!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆